Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το Δημοτικό Σχολείο Άφρας σε χορωδιακή-μουσική & χορευτική συνάντηση στην Αθήνα

Το Δημοτικό Σχολείο Άφρας στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ταξιδεύει στην Αθήνα 18-20 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Εκεί, οι μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄Δημοτικού, θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Κέρκυρα, καθώς και το Δημοτικό σχολείο Άφρας σε μια όμορφη χορωδιακή-μουσική και χορευτική εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας, παρέα με σχολεία από την Κρήτη και τη Γλυφάδα.

Στις 19 Μαΐου στις 19.30, 3 περιοχές της πατρίδας μας μέσα από τις γλυκιές φωνές των παιδιών, θα παρουσιάσουν τα τοπικά τους τραγούδια, παρόλες και χορούς.

Η Κέρκυρα θα εκπροσωπηθεί από το Δημοτικό Σχολείο Άφρας όπως πριν μερικά χρόνια όταν ο Σύλλογος και το Δημοτικό σχολείο, είχαν πραγματοποιήσει στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας αντίστοιχη εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία, όπου 200 παιδικές φωνές τραγούδησαν μαζί για την ειρήνη και την αγάπη.

 

Εκτός από τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε μουσεία στην πρωτεύουσα που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους.

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί για την εκδήλωση έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι μαθητές από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα να είναι τα μέγιστα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Άφρας θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθειες».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!