Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΜΠΑΣΚΕΤ

Το κερκυραϊκό μπάσκετ θρηνεί για τον Γ. Αγιώτατο

Έφυγε χθες απο τη ζωή, ο Γιώργος Αγιώτατος. Ένας από τους πιο ευγενικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους του κερκυραικού μπάσκετ. Ήταν σαν παράγοντας η “ψυχή” της γυναικείας ομάδας του Κερκυραίκου ΓΣ τις δεκαετίες του 80 και του 90 και παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες (Συμμετοχή σε Α΄Εθνική και Β’ Εθνική κατηγορία).  Ο Γιώργος δεν είχε κάποια ιδιαίτερη προυπηρεσία με το άθλημα του μπάσκετ, όμως η φιλία του με τον παίκτη και αργότερα επίσης παράγοντα του συλλόγου Ζήνο Βελέλη τον έφερε και αυτόν στην “οικογένεια” του Κερκυραϊκού. Ο Γιώργος “λύγισε”  σε ηλικία 71 ετών. Πολλοί παράγοντες του κερκυραϊκού μπάσκετ, αλλά και συντοπίτες μου, που τον γνώριζαν σαν άνθρωπο και επαγγελματία εξέφρασαν την θλίψη τους για την απώλειά του. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει η διεύθυνση και το προσωπικό του “kerkyrasimera.gr”. Η ταφή του έγινε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Σωκράκι. Με την είδηση του θανάτου του Γιώργου Αγιώτατου, ο Κερκυραϊκός ΓΣ εξέδωσε συλλυπητήρια  ανακοίνωση.

H ανακοίνωση του Κ.Γ.Σ

Ο  Σύλλογός  μας  αλλά  και  όλη  η  αθλητική Κέρκυρα θρηνεί για  την  αναπάντεχη  απώλειά του . Θα  μας  λείψει  η  ευγένεια , η  καλοσύνη , το  χαμόγελό  του , η  αγάπη  του , το  μεγαλείο  της  ψυχής  του. Από  τους  σπουδαιότερους  Kερκυραίους  παράγοντες  μπάσκετ , ήταν επί  σειρά  ετών   η  ψυχή  της  γυναικείας  μας  ομάδας  και  όχι  μόνο . Πάντα  προσπαθούσε  να   βοηθά  τα  παιδιά να ασχοληθούν  με  τον  αθλητισμό  και  τα  όνειρά  τους . Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος είχε την τιμή να τον είχε μέλος  του  Διοικητικού  Συμβουλίου , αλλά  και  αργότερα  τον  καλλίτερο  φίλο. Εκφράζουμε  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και  ευχόμαστε  καλό  ταξίδι  στη  αγκαλιά  του  Κυρίου  μας. Δεν θα τον ξεχάσουμε γιατί το φως και η καλοσύνη,  που σκόρπισε  στο πέρασμά του από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, δεν θα σβήσει με τον θάνατό του. Πάντα θα τον θυμόμαστε και πάντα θα τον αγαπούμε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!