Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα Αυλωνίτη για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και για εκείνους που δεν τα κατάφεραν

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω θερμά, όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μία προφανέστατα δύσκολη χρονιά για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα που απαίτησε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στα δεδομένα της εποχής και βαθύτερη θέληση για προσωπική επιτυχία. Η επιτυχία σας είναι η επιβράβευση της συστηματικής και αδιάλειπτης ατομικής προσπάθειας που καταβάλλατε, είναι και η δικαίωση των κόπων και των θυσιών στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς, όσο και οι οικογένειές σας. Το πέρασμά σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ανοίγει ένα νέο, όμορφο, γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες κύκλο στη ζωής σας που κατά μεγάλο ποσοστό θα σηματοδοτήσει και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες θα φωτίσουν τις λεωφόρους της κοινωνικής σας ζωής. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις καθηγήτριες και τους καθηγητές, αλλά και στις οικογένειές σας, που όλοι μαζί στάθηκαν δίπλα σας με φυσικό και πνευματικό τρόπο και συνέβαλαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση των προσπαθειών σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε εκείνους που παρά την προσπάθεια δεν έγινε δυνατό να κατορθώσουν το στόχο τους, υπογραμμίζοντάς τους πως ο ορίζοντας της γνώσης είναι ανεξάντλητος και το μέλλον για δημιουργική σταδιοδρομία άπλετο σε ευκαιρίες για όλους Η παρούσα όμως, φάση που βρίσκει την κοινωνία μας, μέλος της οποίας είναι η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα μας υποχρεώνει να διεκδικήσουμε όχι μόνο τους ιδανικότερους όρους σπουδών για τα παιδιά μας, αλλά και τους ασφαλέστερους, όπως επιβάλλει ο κίνδυνος του Covid19. Τούτο διότι, προϋπόθεση της μέγιστης δυνατής προσπάθειας για ακαδημαϊκή μόρφωση είναι η διασφάλιση της υγείας όλων».».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!