Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το σύμβολο της τύχης που “έπεσε” στην Περιφερειάρχη, καθώς νοσεί με covid-19

Τυχερή… μέσα στην “ατυχία” της, παραμονή των Χριστουγέννων, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπουλου. Σύμφωνα με την ίδια, είχε έναν καλό οιωνό, παρά το γεγονός ότι η ίδια περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων με κορωνοϊό!

Όμως, στην Χριστουγεννιάτικη “Κουλούρα” και σύμφωνα με το ζακυνθινό έθιμο, της έπεσε το “ηυρεμα “(εύρημα), σύμβολο τύχης και ευλογίας από την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Κράτσα:

Περνάω Χριστούγεννα με κορωνοϊό.

Αλλά στην Χριστουγεννιάτικη “Κουλούρα” που κόψαμε σύμφωνα με το ζακυνθινό έθιμο, μου έπεσε το “ηυρεμα “(εύρημα), σύμβολο τύχης και ευλογίας από την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Παίρνω δύναμη για τους αγώνες και την αποστολή μου στην κρίσιμη χρονιά που έρχεται”.

 

Εμείς να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!