Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Χαμόγελο του Παιδιού από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας

Οι δράσεις του Τμήματος Corcyra της AHEPA είναι διαρκείς και πάντα στοχευμένες με αποδέκτες τις κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, το HJ-34 Corcyra AHEPA ανταποκρίθηκε στο αίτημα που υπεβλήθη από τους υπευθύνους του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντάς είδη πρώτης ανάγκης. Τα μέλη του Τμήματος κάλεσαν την υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό κ. Μαρία Γρίβα στις αποθήκες τροφίμων του επιχειρηματία κ. Κοσμά Καραγιαννίδη και της πρόσφεραν τη δυνατότητα να επιλέξει τα απαραίτητα προϊόντα. Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, καθαριστικά και πολλά άλλα παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Χαμόγελου του Παιδιού με την ευχή και την ελπίδα να καλύψουν όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος των αναγκών τους. Η Κοινωνική Λειτουργός κ. Μαρία Γρίβα ευχαρίστησε το Τμήμα δια του Προέδρου κ. Νίκου Δημητρόπουλου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του φορέα. Από τους εκπροσώπους του Τμήματος εκφράστηκε η δέσμευση για συνεχή στήριξη στο πολύ δύσκολο έργο του οργανισμού. Παραβρέθηκαν εκ μέρους του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας, ο Πρόεδρος κ. Νίκος Δημητρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κοντοστάνος, ο Ταμίας κ. Γιώργος Σαλαμπάσης και το μέλος κ. Κοσμάς Καραγιαννίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον επιχειρηματία και μέλος του κ. Κοσμά Καραγιαννίδη, καθώς και στην οικογένεια του για την συνεχή υποστήριξη στο έργο του Chapter και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και χαρά.

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γραμματέας

Δημητρόπουλος Νίκος                                   Κορωνάκης Αριστόβουλος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!