Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπέροχη η συναυλία της Κερκυραίας Αγάθης Κοσκινά στο Δημοτικό Θέατρο Σύρου

Ένα καταπληκτικό χορωδιακό αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε 11 & 12 Ιουνίου στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο υπό την αιγίδα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου, στο ανυπέρβλητο δημοτικό θέατρο «Απόλλων», αντίγραφο του θεάτρου της σκάλας του Μιλάνου. Το αφιέρωμα διοργανώθηκε από τον μουσικό όμιλο Σύρου.


Το θέατρο κατακλύστηκε από κόσμο και στις δυο παραστάσεις, αγκαλιάζοντας με σεβασμό και πολύ κέφι όλους τους συμμετέχοντες, άλλωστε στο κοσμοπολίτικο νησί της Σύρου, πραγματοποιούνται πλειάδας συναυλιών με γνωστούς καλλιτέχνες . Την αυλαία άνοιξε το χορωδιακό σύνολο του μουσικού ομίλου Σύρου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Αργυρίου, αναδεικνύοντας τον «χορωδιακό» Γιώργο Χατζηνάσιο. Την σκυτάλη έλαβαν οι μόνιμοι πλέον συνεργάτες του Γιώργου Χατζηνάσιου: Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκινά. Το κοινό της Σύρου τους αποθέωσε, και το θερμό τους χειροκρότημα  παράτεινε τη διάρκεια της συναυλίας για τουλάχιστον μισή ώρα πέραν του αρχικού προγραμματισμού. Δεν έλειψαν τα κολακευτικά σχόλια και οι επευφημίες για την Κερκυραϊκή καταγωγή και την ερμηνευτική δεινότητα, της Αγάθης  Κοσκινά, από το ένθερμο συριανό κοινό, αλλά και η συγκλονιστική ερμηνεία του Σπύρου Κλείσσα στο τραγούδι «Πως» που καθήλωσε και κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.  Το παρόν έδωσε σύσσωμη η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Σύρου κ.Νίκος Λειβαδάρας, καθώς και η Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Αλίκη Λεονταρίτη , μιλώντας πολύ συγκινητικά και κολακευτικά για τους ερμηνευτές Αγάθη Κοσκινά και Σπύρο Κλείσσα, κάνοντας εκτεταμένη αναφορά για τον εμβληματικό Γιώργο Χατζηνάσιο. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!