Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Φίλοι του ΕΟΑΕΝ: Πρόεδρος ο Σπύρος Σπαής

Στις 25 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΕΒΕΑ, η πρώτη Γενική Συνέλευση των Ιδρυτικών Μελών του Σωματείου με την επωνυμία «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Ε.Ο.Α.Ε.Ν.», το οποίο ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία στελεχών του νησιώτικου επιμελητηριακού κόσμου και του οποίου το Καταστατικό εγκρίθηκε με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιώς 161/2022 και ενεγράφη στα Βιβλία Σωματείων του Πρωτοδικείου Πειραιά με αριθμό 5427/7-4-2023.

Όπως αναφέρει το Σωματείου:
Στους σκοπούς του Σωματείου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ενίσχυση των επιδιώξεων του «Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών», καθώς επίσης και κάθε άλλη κοινωνική, πολιτιστική και ιστορική δράση για την ανάπτυξη των νησιώτικων κοινωνιών.
Κατά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και της σχετικής ψηφοφορίας, εξελέγησαν τα μέλη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Καταστατικό.
Ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών του Δ.Σ., κατά την οποία προέκυψε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα έχει τετραετή θητεία, ως εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σπυρίδων Σπαής
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Δημήτριος Γαργαλέας
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Γεώργιος Μπαμιεδάκης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Γεώργιος Στρατηγός
ΤΑΜΙΑΣ : Παρασκευή Αγιοστρατίτη
ΜΕΛΟΣ : Ιωάννης Μαργαρώνης (αναπληρωτής ταμίας)
ΜΕΛΟΣ : Παρασκευάς Φραντζέσκος (ειδικός γραμματέας)
Α’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ : Κωνσταντίνος Καποδίστριας
Β’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ : Χρήστος Πετρέας
Γ’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ : Δημήτριος Σταματούκος

Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους τις αρχαιρεσίες, οι κ.κ. Γεώργιος Μπενέτος, πρώην Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου των Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρώπης «Insuleur», και Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και πρώην Πρόεδρος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν., οι οποίοι αποτελούν Ιδρυτικά Μέλη του νεοσυσταθέντος σωματείου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!