Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Φ. Κακαβίτσας προς Λ. Ρουμπάτη: “Να κάνετε έργο χωρίς να μειώνετε όσα ξεκίνησε η προηγουμένη διοίκηση”!

Την απάντηση του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Φ. Κακαβίτσα προκάλεσαν οι δηλώσεις Ρουμπάτη (νυν διοικητής), όπου σύμφωνα με τον κ. Κακαβίτσα, ο κ. Ρουμπάτης δήλωσε πως εδώ και χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα, με αφορμή την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων. Ο κ. Κακαβίτσας δηλώνει πως επί διοίκησή του είχε ξεκινήσει η διαδικασία αλλά δεν ολοκληρώθηκε η λόγω της ελληνικής γραφειοκρατίας. Μάλιστα, παραθέτει και σχετικά έγγραφα.
 
 
Η δήλωση Κακαβίτσα
 
Προς διοικητή ΓΝ Κέρκυρας ενταυθα:
 
Αν θέλετε να παρουσιάσετε έργο, δε το κανετε μειώνοντας αυτά που έγιναν επι προηγούμενων διοικήσεων, ούτε με τo να τα οικειοποιείστε.
Είναι απλά τραγικό να ολοκληρώνετε τη διαδικασία απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων που είχαμε ξεκινήσει ως διοίκηση (και που η γραφειοκρατία άλλων υπηρεσιών εκτός νοσοκομείου καθυστέρησε και να λέτε ψέματα στο δελτίο τύπου πως : “ότι δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα εδώ και χρόνια” και να ειρωνεύεστε πως “η προηγούμενη διοίκηση προφανώς δεν πρόλαβε..”. Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις ότι όλες οι διαδικασίες για την απόσυρση των συγκεκριμένων οχημάτων ξεκίνησαν πολύ πριν από τη δική σας διοίκηση και απλά ολοκληρώθηκαν τώρα εξαιτίας της αθάνατης ελληνικής γραφειοκρατίας.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!