Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου

pastedGraphic.png

Όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού «Κερκυραίων Δήμος-Κέρκυρα 2028» της Δημάρχου Μερόπης-Σπυριδούλας Υδραίου έδωσε η παράταξη σήμερα στη δημοσιότητα. 

Η Δύναμή μας και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, είναι οι άνθρωποί μας, όλοι οι συμμετέχοντες στην αυτοδιοικητική παράταξη «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ2028». 

Αξιόλογοι άνθρωποι από πολλούς πολιτικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, με θετικό πρόσημο. Άνθρωποι της εργασίας και της προσφοράς. 

Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, σημειώνεται ότι το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο για την εκλογή Δημοτικών Συμβούλων. Για τους Δημοτικούς Συμβούλους οι σταυροί είναι έως 4. 

 Σε ό,τι αφορά την εκλογή των Τοπικών Συμβούλων, οι σταυροί είναι από 1 έως 2 ανάλογα με το πληθυσμιακό μέγεθος της κάθε Τοπικής Κοινότητας.  

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Κερκυραίων Δήμος-Κέρκυρα 2028», Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων, (με αλφαβητική σειρά) είναι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (μέχρι 4 σταυρούς)

1-.Αθανασοπούλου-Δραγανίγου Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Ζαφειρίου: Συνταξιούχος πρώην εργαζόμενη του Υπ. Πολιτισμού και της ΠΙΝ, πρώην Πρ. ΚΑΠΗ του πρώην Δήμου Μελιτειέων. Μέλος του ΔΙΑΔΗΠΕΘΕΚ και του ΣΥΚΟΙΠΑ. Επί δύο 4ετίες Δημοτική Σύμβουλος Νότιας Κέρκυρας. Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Κέρκυρας.

2.Αλαμάνος Βασίλειος του Χρήστου: Επιχειρηματίας, πρωταθλητής κωπηλασίας και αθλητής τριάθλου και ορεινού τρεξίματος. Εκ των διοργανωτών του Corfu Mountain Trail, πρωταγωνιστής στην χαρτογράφηση και διάνοιξη μονοπατιών στους ορεινούς όγκους του νησιού μας. 

3. Αλαμάνος Γεράσιμος (Μάκης) του Γεωργίου: Ελεύθερος επαγγελματίας, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, πρώην αρχηγός 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ποταμού, μέλος του «Συλλόγου Προστασίας του Ποταμιού» στον Ποταμό, εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Πόλης της Κέρκυρας τα τελευταία 9 χρόνια. 

4. Αλέγρης Ιωάννης του Προκοπίου: Πτυχιούχος Οικονομικών με ειδίκευση στο εμπορικό  Μarketing, επιχειρηματίας. Γεν. Γραμματέας του ΙΟΕΕ και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας.  

5. Αλεξάκης Σπυρίδων του Ευαγγέλου: Πτυχιούχος Οπτικής και Οπτομετρίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ιδιωτικός υπάλληλος, Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δουκάδων. 

6. Ανάγνου Γεώργιος του Χρήστου: Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, επαγγελματίας. Μέλος της ΕΚΣ του 11ου Συστήματος Προσκόπων, Αντιπρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Καναλίων, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καναλίων. 

7. Ανδριώτης Σπυρίδων-Νικόλαος του Στεφάνου: Δικηγόρος. Διετέλεσε: Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος ΟΛΚΕ, Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, Πρόεδρος του Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Κέρκυρας.  Μεταπτυχιακός φοιτητής MBA ναυτιλιακών και διαχείρισης λιμένων. Μέλος της Αναγνωστικής, Παλαιάς Φιλαρμονικής, Φιλ. Μάντζαρος, Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών, Ωδείου Κέρκυρας και της Φιλοτελικής Εταιρείας Κέρκυρας. Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Σχολής Κέρκυρας.

8. Αργυρός Βασίλειος του Αναστασίου: Προϊστάμενος του ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος- Μηχανικός. Δημοτικός σύμβουλος Κέρκυρας, μέλος της διοίκησης της ΔΙΑΔΕΥΑΚ και Αντιδήμαρχος Μαθρακίου.

9. Αρμενιάκος Γεώργιος του Χρήστου: Μηχανολόγος – μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, με εμπειρία σε θέματα ύδρευσης-αποχέτευσης. Μέλος της ΕΕΤΕΜ και μέλος του Δ.Σ. της ΔΙΑΔΕΥΑΚ. Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού. Πρώην αθλητής μπάσκετ στον «Φαίακα» και στην Αθλητική Ένωση Κερκύρας και νυν Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας. 

10. Αρώνη Δήμητρα του Δημητρίου: Συνταξιούχος Δασκάλα-Εκπαιδευτικός, απόφοιτη Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων. Πρώην Γραμματέας Εκπολιτιστικού Συλλόγου Οθωνών, μέλος χορευτικού συγκροτήματος και Χορωδίας Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας. Μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

11. Βαρούχας Παναγιώτης του Ιωάννη: Απόφοιτος Bachelor στον τομέα Leisure & Tourism στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, με MBA στο Hotel managment & tourism. Επί 20 χρόνια επαγγελματίας και ιδιοκτήτης στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, τουριστικός πράκτορας και εκπρόσωπος αλλοδαπών ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Συνιδρυτής της καινοτόμου και up-cycling εταιρείας “Salty bags”. Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης.

12. Βιδινιώτης Αλέξανδρος του Βασιλείου: Ασφαλιστικός σύμβουλος, διευθυντής υποκαταστήματος. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμάρου. Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαρμάρου.

13. Βίνου Θεοδώρα του Σπυρίδωνος: Yπάλληλος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης Κέρκυρας. Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΕ ΔΕΥΑ. 

14. Βλάχου Ιωάννα του Κωνσταντίνου: Ερμηνεύτρια, διοργανώτρια μουσικών εκδηλώσεων, Αντιπρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Κέρκυρας. Επί χρόνια σοπράνο στην Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo». Μέλος συλλόγων και σωματείων στήριξης παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. 

15. Γιάγκας Χρήστος του Λάμπρου: Αγγειοχειρουργός, ιδιοκτήτης της Ιατρικής Εταιρείας CORFUMEDICA και της Μεικτής Μονάδας Ημερ. Νοσηλείας Παθολογικού και Χειρουργικού Τομέα. Ιδρυτικό μέλος και μέτοχος του διαγνωστικού κέντρου «Μαγνητική Τομογραφία Κέρκυρας», αναπλ. Γραμματέας στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας με χαρτοφυλάκιο «τουρισμός υγείας και επιστημονικές εκδηλώσεις». Θεμελιωτής της ΦΕΚ (Παλαιά), μέλος του Ηπειρωτικού Συλλόγου, ενεργό μέλος της λέσχης Lions Κέρκυρα και της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας.  

16. Γιώτης Θεοχάρης (Χάρης) του Φωτίου: Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας. Πτυχιούχος Ιστορίας καθώς και Αρχαιονομίας-Βιβλιοθηκονομίας Ι.Π. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων Νήσων & Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία. Επίσης, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Κέρκυρας και Πρόεδρος στο ΕΑΚ. Μέλος του Δ.Σ. του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας. Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου. 

17. Γκίνης Χριστόδουλος του Δημητρίου: Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου και καταστήματος παροχής υπηρεσιών κομμωτηρίου, Πτυχιούχος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (Le Monde). 

18. Γκούρμας Βαγγέλης του Σπύρου: Επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης ψησταριάς, δραστήριο μέλος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κέρκυρας. Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής ομάδας «Ομόνοια Κέρκυρας» (Γαστουρίου). 

19. Δημητρακάκη Ζωή του Νικολάου: Yπάλληλος λογιστικού γραφείου, πτυχιούχος ΙΕΚ λογιστικής. Ενεργό μέλος Φιλαρμονικής Κορακιάνας, του Λαοδάμα καθώς και της Ένωσης Μακεδόνων Κέρκυρας.  

20. Διαβάτη Σοφία του Άγγελου: Επαγγελματίας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών κομμωτικής και αισθητικής. Διοργανώτρια εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού.

21. Ζερβού Μαρία του Σπυρίδωνος: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, συγγραφέας βιβλίου προσχολικής αγωγής. Τ. Σχολική Σύμβουλος, τ. προϊστ. Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ), υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δ.Ε. Φαιάκων, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας Δ.Κ., Αντιπρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης Κέρκ. και Πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. 

22. Ζωχιού-Κουλούρη Χρυσούλα (Χρύσλα) του Θεμιστοκλή: Απασχολούμενη σε οικογενειακές επιχειρήσεις, πτυχιούχος νοσηλευτικής, σπουδάστρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΕΑΠ. Μέλος εθελοντικών Συλλόγων και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Δέκα.

23. Θάνου Ελβίρα του Αλέξη: Εργαζόμενη στην Βιβλιοθήκη του Ι.Π., πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιστορική Ερεύνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες των Τμ. Ιστορίας και Πληροφορικής του Ι.Π., υποψ, διδάκτωρ του Τμ. Ιστορίας του Ι.Π., υπότροφος του ΙΚΥ και της Μπαγκείου Επιτροπής. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Εθνική Ελληνική Μειονότητας της Αλβανίας καθώς κατάγεται από το Δέλβινο της Βορείου Ηπείρου. Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια σε προγράμματα του Ι.Π. και ως Βιβλιοθηκονόμος στην Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας, Ε.Μ.Ι.Α.Ν. στη Δημόσια Κεντρική, Ιστορική Βιβλιοθήκη της Κέρκυρας.

24. Θεόδοτος Χρύσανθος του Γεωργίου: Επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φαιάκων και Αντιπρόεδρος Κοινότητας Σπαρτίλα. Μέλος του ΔΣ του Αστέρα Σπαρτίλα.

25. Θεολόγης Αθανάσιος του Χαραλάμπους: Σκηνοθέτης και ηθοποιός, πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας με μεγάλο, σημαντικό και πολύπλευρο έργο. Έχει σκηνοθετήσει πάνω από 100 έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει σκηνοθετήσει όλους τους καταξιωμένους ηθοποιούς. 

26. Καζιάνη Ελένη του Ελευθερίου-Ιωάννη: Ιδιωτική υπάλληλος, με σπουδές στην Φυσικοθεραπεία. Άνθρωπος του αθλητισμού με διακρίσεις μέσα από το χάντμπωλ και την ομάδα του ΑΟ Φαίαξ. 

27. Καλόγερος Νικόλαος του Κωνσταντίνου: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, πρώην Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κέρκυρας, πρώην Γενικός Γραμματέας Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ, υπάλληλος εργαζόμενος στον ΟΤΕ. Μεταπτυχιακός στη διαχείριση τεχνικών έργων, Ηλεκτρολόγος μηχανικός.

28. Καλοδίκης Παναγιώτης του Νικολάου: Δικηγόρος, μέλος της διοίκησης του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας, ιδρυτικό μέλος της Φιλαρμονικής «Νικ. Μάντζαρος». 

29. Κάντα Ναυσικά του Νικολάου: Δικηγόρος, συνεργάτης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γραμματέας του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού και  Εξωραϊστικού Συλλλόγου «Παναγία η Σπαρμιώτισσα» Τεμπλονίου.

30. Κάντας Σπυρίδων του Στεφάνου: Νοσηλευτής, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, με ενεργό συμμετοχή σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

31. Κατέχη Αντιγόνη (Ένη) του Αναστασίου : Ιδιωτική υπάλληλος, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. 

Κατέχης Αλέξανδρος του Σπυρίδωνος: Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, μέλος του Δ.Σ της ΑΝΙΟΝ ΑΕΕ ΟΤΑ και αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ερείκουσας.

33. Κατέχης Δημήτριος (Μίμης) του Εμμανουήλ: Συνταξιούχος, πτυχιούχος Ε.Δ.Ε.τ.ε., τ. διευθύνων σύμβουλος τεχνικών εταιρειών, επί 30ετία υπάλληλος στον ΟΕΚ. Αντιδήμαρχος Χωροταξίας, Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος καθώς και Οθωνών.  Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Οθωνών όπου επί 20ετία διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος.

34. Κατωμέρη Παρασκευή (Βιβή) του Θεοδώρου-Ιωάννη: Εκπαιδευτικός στο δημόσιο ΙΕΚ, επαγγελματίας στο χώρο της αισθητικής και ιδιοκτήτρια ΚΔΒΜ (casa aisthetika studio and academy). Επιθεωρήτρια και εξετάστρια του ΕΟΠΕΠ.

35. Καψοκαβάδης Νικόλαος του Βασιλείου: Τουριστικός επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και πρώην μέλος Δ.Σ. ΟΕΒΕΚ. Μέλος της διοίκησης της Φιλαρμονικής Γαστουρίου.

36. Κόντης Κωνσταντίνος του Αντωνίου: Ιδιωτικός Υπάλληλος-στέλεχος επιχειρήσεων. Πρώην Πρόεδρος Τ.Κ. Κανακάδων, πρώην Πρόεδρος Αναπτυξιακής και Δημοτικός Σύμβουλος των Δήμων Παρελίων και Κερκυραίων.  

37. Κορακιανίτης Χαράλαμπος του Σπυρίδωνος: Ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ICBS College Kingston University of London, και το Μanagement, και μεταπτυχιακό ΜΒΑ (Μaster of Business Administration) με εξειδίκευση στο στρατηγικό management. Για χρόνια, υπήρξε συνεργάτης μεγάλου γραφείου Συμβούλων Ελληνικών και ξένων Επιχειρήσεων στο τμήμα διαχείρισης κρίσεων.   

38. Κορίκης Ανδρέας του Παύλου: Ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της Ναυαγοσωστικής, με ενεργή κοινωνική δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από τις εθελοντικές ομάδες «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-ΕΟΔ», και «Λέσχη 4Χ4».

39. Κοσκινά Αγάθη του Ιωάννη: Διακεκριμένη πτυχιούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών, του Ηπειρωτικού Ωδείου και του Ωδείου Κερκύρας. Καθηγήτρια πιάνου και σύγχρονου φωνητικής στο Ωδείο Κέρκυρας. Για χρόνια μαέστρος και ιδρυτικός μαέστρος στις χορωδίες Σπαρτύλα και Καναλίων. Υπό τη δική της διεύθυνση, η χορωδία της έλαβε αργυρό μετάλλιο σε Διεθνές Φεστιβάλ διαγωνιστικού χαρακτήρα της Interkultur. Είναι μαέστρος στις χορωδίες Αχαράβης και Άφρας καθώς και μόνιμη συνεργάτης των Μιχάλη Βιολάρη, Γιώργου Χατζηνάσιου και Μανώλη Μητσιά. 

40. Κοτινά Αικατερίνη του Γεωργίου: Ελεύθερη επαγγελματίας, προϊσταμένη Μαία σε ιδιωτική κλινική, πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Υγείας Κέρκυρας, Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του Σωματείου Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Υγείας Κέρκυρας. 

41.Κουλούρης Άγγελος του Προκοπίου: Δρ Πολιτικός μηχανικός, κάτοχος διδακτορικού με μεταπτυχιακά στη διοίκηση κατασκευαστικών έργων και διδασκαλίας στην ανώτατη εκπαίδευση. Πρώην Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. ΤΕΕ Κέρκυρας. Πρώην καθηγητής συγκοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Kingston Λονδίνου και σύμβουλος Συγκοινωνιακών και Κυκλοφοριακών θεμάτων στο Δήμο Λονδίνου. Πρόξενος Β.Δ. Ελλάδας της Νορβηγίας.

42.Κουλούρης Ανάργυρος του Σπυρίδωνος: Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, με ιδιαίτερη ενασχόληση στο δημόσιο δίκαιο. Aθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου με συμμετοχή στον προσκοπισμό. 

43-.Κουρή Χρυσάνθη του Σπυρίδωνος: Συνεργάτης σε επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων στην Ερείκουσα, πτυχιούχος Οικονομικών Πανεπιστημίου Πατρών.  

44. Κυπριώτης Χρήστος του Ιωάννη: Διασώστης στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, πρώην Πρ. Ιδιωτικού Τομέα Υγείας, νυν Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας. Αθλητής του Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων, Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών γενικού πληθυσμού. 

45. Κωστάλης Κωνσταντίνος του Παντελή: Διευθυντής Γυμνασίου Λιαπάδων, Μαθηματικός με μεταπτυχιακά στα Οικονομικά και τη Διοίκηση. Συγγραφέας βιβλίου μαθηματικών για την Α΄ Γυμνασίου. Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Κερκυραϊκή Μασκαράτα”, Πρόεδρος του Α.Ο ΓΟΥΒΙΩΝ, μέλος της Μαθηματικής Εταιρείας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας.  

46. Λουκανάρης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου: Επαγγελματίας στον τομέα συστημάτων θέρμανσης. Πρώην  μέλος Τ.Κ. Οθωνών και Ταμίας Πολιτιστικού Συλλόγου Οθωνών. Πρώην Αντιδήμαρχος Οθωνών στην προηγούμενη δημοτική θητεία.

47. Μαγιολαδίτης Μάριος του Σπυρίδωνος: Μαθηματικός, Πτυχιούχος Παν. Κρήτης, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών στα Θεμέλια της Πληροφορικής και στην Ειδική Αγωγή. Πρώην Επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κέρκυρας και Δ.Ν. Πρόεδρος του Παραρτήματος Κέρκ. της Μαθηματικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Wikimedia. 

48. Μακρή Αμαλία – Δήμητρα του Βασιλείου: Επιχειρηματίας ελεύθερη επαγγελματίας, πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος, πρώην μέλος της διοίκησης στο Εμπορικό Επιμελητήριο και πρώην υποψήφια Βουλευτής. Αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου. 

49. Μάμαλου Μαρία-Ειρήνη του Ιωάννη: Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακό στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων. Μηχανικός Τεχνικής Υπηρεσίας Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας. Ελεγκτής προσβασιμότητας δημοσίων κτηρίων. 

50. Μανάτου Χαρίκλεια (Κλαίρη) του Νικολάου: Ιατρός με ειδίκευση σε θέματα διαβήτη, με πολύχρονη θητεία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας με χρέη Διευθύντριας στην Παθολογική Κλινική.  

51. Μανέτας Ειρηναίος-Νικόλαος (Ρένος) του Μιχαήλ: Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων με δραστηριότητα και στους τομείς της ιδιωτικής ασφάλειας, του τουρισμού και της διαχείρισης σκαφών.  Μέλος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας Καποδίστριας, του Συλλόγου Albert Cohen και του παραρτήματος Κέρκυρας του Ερυθρού Σταυρού.  

52. Μελίδης Βασίλειος του Γερασίμου:Ιδιοκτήτης βιοτεχνίας υαλοπινάκων, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων-Βιοτεχνών Υαλοπικάνων Κέρκυρας, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για τις νησίδες Βίδο και Λαζαρέτο, Αντιδήμαρχος Περιαστικών Περιοχών και Πόλης.  

53. Μέριανος Ανδρέας του Νικολάου: Υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, απόφοιτος ΑΤΕΙ Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Λογιστικής. Συνδικαλιστής στο Λιμενικό Σώμα. 

54. Μεταλληνός Δημήτριος του Γεωργίου: Δρ Ιστορίας, διδάσκων Ιονίου Παν/μίου, πτ. γερμανικής φιλολογίας και θεολογίας του ΕΚΠΑ, κάτοχος πτυχίου Ωδικής, με μεταπτυχιακό στη νεότερη Ιστορία (Ν.Υ.).  Για 13 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στους πρώην Δήμους Φαιάκων και Κέρκυρας. Την τελευταία 4ετία είναι πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Δ.Ν. 

55. Μεταλληνού Ζωή του Αριστείδου: Οικονομολόγος, απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν. Πειραιά. Σπουδάστρια μεταπτυχιακού στο Τμήμα Τουρισμού & Πληροφορικής στις Ψηφιακές Τεχνολογίες, στην διοίκηση της φιλοξενίας και του τουρισμού. Κατέχει ειδική εμπειρία στην εκπόνηση επιχειρηματικών και επενδυτικών σχεδίων για την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης, στο ΕΣΠΑ και σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα.

56. Μικάλεφ Μαρίνος του Σπυρίδωνος: Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, πρώην τραπεζικός υπάλληλος. Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακά στις Τεχνολογίες της Πληροφορικής και τα Πληροφοριακά Συστήματα (Ι.Π.) και ΜΒΑ marketing. Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γουβιών, Πρόεδρος του Σωματείου Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ. με οδηγό Κέρκυρας.

57. Μιχαήλ – Κοσκινά Σταματέλα  (Λέλα) του Σταματέλου: Υπάλληλος Εφορίας Κέρκυρας, πτυχιούχος Οικονομικών ΤΕΙ Αθήνων. Μέλος εθελοντικών ομάδων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων. Ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Μπαρμπατίου. 

58. Μουμούρη Αλεξία του Νικολάου: Ιδιωτική υπάλληλος, με διακριτή επαγγελματική και εμπορική δραστηριότητα.

59. Μπούας Αναστάσιος του Κωνσταντίνου: Ξενοδοχοϋπάλληλος, Πτυχιούχος τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας. Πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Άφρας και ιδρυτικό μέλος των AHEPA Κέρκυρας. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άφρας και ειδικός γραμματέας του Σωματείου «Για τα παιδιά μας». Άμισθος Ειδ. Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Πολιτισμού και Τουρισμού  στο Δήμο. 

60. Μπούρας Σπυρίδων του Νικολάου: Επαγγελματίας, πρώην Αντιπρόεδρος ΟΕΒΕΚ και εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. της ΓΕΣΕΒΕ. Πρώην μέλος της Τοπικής Κοινότητας Βιρού και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κέρκυρας. 

61. Μωραίτης Σπυρίδων του Προκοπίου: Υπάλληλος του Υπ. Πολιτισμού, μέλος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπ. Πολιτισμού και Πρόεδρος της Τράπεζας Αίματος Υπ.Πολ. Απόφοιτος Λογιστικής και Προγραμματισμού Η/Υ Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών. Δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Πινακοθήκης και Εντεταλμένος Σύμβουλος Εμπορίου – Τοπικής Οικονομίας.

62. Νικομάνη Ελένη του Δημητρίου: Ελεύθερη επαγγελματίας, ειδικός φοροτεχνικού γραφείου δημοσίου ΙΕΚ. Δημιουργός και ιδιοκτήτρια εταιρείας με παράλληλη λειτουργία διαδικτυακού καταστήματος κατασκευής και πώλησης κοσμημάτων, συνεργάτης σε ξενοδοχειακό όμιλο.

63. Νικόπουλος Σπυρίδων του Δημητρίου: Ελεύθερος επαγγελματίας, αναπτυξιακός σύμβουλος, πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας  Διοίκησης του ΕΚΠΑ με 25ετή εμπειρία στη διοίκηση και ανάπτυξη επιχειρήσεων. Ειδικεύεται σε θέματα περιφερειακής ανάπτυξης και ήταν σύμβουλος στα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Διετέλεσε για 14 χρόνια Γενικός διευθυντής στην  Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων. Πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ και υποψήφιος Βουλευτής με το Πασοκ – Δημοκρατική Συμπαράταξη.

64. Ορφανουδάκη Ναταλία του Πάρη: Δικηγόρος, εξειδικευμένη στα δικαιώματα απέναντι σε funds και πλειστηριασμούς καθώς και στη διαχείριση τουριστικών λιμένων, με μεταπτυχιακό στο ναυτιλιακό δίκαιο (Univercity of Essex), data officer στο GTPR. Πρώην αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μπενιτσών. Μέλος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Κέρκυρας, μέλος της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας. 

65. Πανάρετου Μαρία-Ιωάννα του Βασιλείου: Επιχειρηματίας, σύντροφος αείμνηστου Σπύρου Ασωνίτη, μητέρα των Σάκη, Βασίλη και Απόστολου Ρουβά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κέρκυρας. 

66. Παντελιός Γεώργιος-Ηλίας του Σπυρίδωνος: Οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας. Διετέλεσε Πρόεδρος Κοινότητας Πέλεκα, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος των πρώην Δήμων Παρελίων και Κέρκυρας και Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβ. Κέρκυρας. Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και Κ.Ε.Π. στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Δ.Ν.   

67. Παπαγεωργίου Σπυρίδων του Γεωργίου: Ψυχολόγος, πτυχιούχος ψυχολόγος με Batchelor και Master στην ψυχολογία καθώς και διπλωματούχος στην γνωσιακή ψυχοθεραπεία. 

68. Παπαδόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου: Επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Κάτω Κορακιάνας και πρώην Πρ. της ΑΕ Φαιάκων. Πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ. 

69. Πετράκη Μαργαρίτα του Γεωργίου: Δικηγόρος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα πολυτέκνων οικογενειών και ατόμων με ψυχικές διαταραχές,  μέλος του Δ.Σ.Κ., διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, νομική σύμβουλος του Γηροκομείου και του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας. Πιστοποιημένη επαγγελματίας e-efka.

70. Πουλής Αντώνιος του Σπυρίδωνος: Ιδιωτικός υπάλληλος μεταφοράς αεροπορικών καυσίμων. Μέλος της Εθνοφυλακής Κέρκυρας, εθελοντής αιμοδότης, μέλος του Παραρτήματος Κέρκυρας Ερυθρού Σταυρού. 

71. Πουλιάση Μαρία του Αθανασίου: Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου, μέλος της Χορωδίας Σπύρου Σαμάρα Άνω Κορακιάνας, χορωδός Χορωδίας Φαιάκων.

72. Προβατάς Αριστοκλής – Σπυρίδων (Άρης)  του Θεοφίλου: Ιδιωτικός υπάλληλος, με πολύχρονη επαγγελματική ενασχόληση στο χώρο της εστίασης. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing,.

73. Ραράκος Ευάγγελος του Ευτυχίου: Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος Γυμναστικής Ένωσης Παλαιοκαστριτών, μέλος Δ.Σ. Φιλαρμονικής Λακώνων και Πολιτιστικού Συλλόγου Λακώνων. Πρώην Πρόεδρος Τοπικού συμβουλίου Λακώνων και Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Παλαιοκαστριτών. Δημοτικός Σύμβουλος Κέρκυρας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Παλαιοκαστριτών.

74. Ρεπούλιου Χριστίνα του Δημητρίου: Διπλωματούχος ξεναγός, μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας της οποίας έχει διατελέσει Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και εκλέκτορας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (Π.Ο.ΞΕΝ). Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ανακύκλωσης των Λιαπάδων.

75. Σάκκος Νικόλαος του Σπυρίδωνος: Συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΤΕ και πρόεδρος στην Τοπική Διοικούσα του ΟΤΕ, Kοινοτικός Σύμβουλος Κυνοπιαστών. 

76. Σαλασίδης Βασίλειος του Γεωργίου: Απόστρατος αξιωματικός του Στρατού, ποντιακής καταγωγής, μέχρι πρότινος Πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών. 

77. Σερεμέτης Ιωάννης του Θεοδώρου: Ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Βαρυπατάδων, Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Αχιλλείων και του Ενιαίου Δήμου Κέρκυρας. Επί χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρυπατάδων. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

78. Σιδερόπουλος Σάββας του Χαραλάμπους: Συνταξιούχος, πρώην προϊστάμενος Ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, έχει διατελέσει προπονητής στις περισσότερες ομάδες του νησιού, είναι διπλωματούχος επιπέδου UEFA, νυν προπονητής στην ποδοσφ. Ομάδα «Ολυμπιάδα Καρουσάδων».  

79. Σκιαδόπουλος Ηλίας του Στυλιανού: Επαγγελματίας στον τομέα των επισκευών σκαφών αναψυχής και στον θαλάσσιο τουρισμό.  

80. Σκολαρίκη Μαρία του Κωνσταντίνου: Ιδιωτική υπάλληλος – βοηθός μικροβιολόγου, πρώην μέλος Δ.Σ. της ΔΕΥΑ του τέως Δήμου Αχιλλείων, ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γαρούνα.

81. Σκούπουρας Ανδρέας του Ευαγγέλου: Πτυχιούχος Ιστορίας, Μετάφρασης Διερμηνείας και Θεολογίας, διπλωματούχος συστημικός θεραπευτής. Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας, Οργανωτικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑμεΑ Ηπείρου και Β. Ιονίων Νήσων. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Εφορίας Προσκόπων. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας. 

82. Σουπιώνης Αλέξανδρος του Σπυρίδωνος: Δημόσιος υπάλληλος στο Τμ. Μεταφορών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  μέλος τοπικών αθλητικών Σωματείων.

83. Σούσης Ραφαήλ του Μεναχέμ: Επιχειρηματίας, Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Εταιρείας Κέρκυρας επί 23 χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας Κέρκυρας. Από τα πρωταρχικά μέλη του Δ.Σ. της Κερκυραϊκής Λέσχης Ταχυπλοΐας, κατά την οποία φιλοξενήθηκε επί 11ετία η Formula σκαφών F3  και Formula 1 στον όρμο της Γαρίτσας. 

84. Σοφιανός Στυλιανός (Στέλιος) του Αλεξάνδρου: Επιχειρηματίας-έμπορος παιχνιδιών. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, ταμίας του Δ.Σ. της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Πρώην πρόεδρος του Εμπ. Τμήματος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ηλίας Πολίτης». 

85. Σπάτουλας Βασίλειος του Νικολάου: Λογιστής-φοροτεχνικός, πρώην μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου.  Γενικός Γραμματέας του Σκοπευτικού Ομίλου «Κρότος», Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων, μέλος του Δ.Σ της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων «Μίκης Θεοδωράκης». Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Καποδιστριακής Αναπτυξιακής Α.Ε..

86. Σπιτιέρης Άγγελος του Σωτηρίου: Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΔΠΘ, με ειδικότητα σε οικοδομικά και υδραυλικά έργα. Πρώην επιστημονικός συνεργάτης του πρώην Δήμου Αχιλλείων. Πρώην μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου. Συνιδρυτής και πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Αγ. Σπυρίδων Κωτσέλα». Μέλος του Κερκυραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ.

87. Σταθόπουλος Αθανάσιος του Παντελή: Απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μετεωρολόγος, απόφοιτος της σχολής µετεωρολόγων της Π.Α. και της διοίκησης και επιτελών της σχολής πολέµου αεροπορίας. Αντιπρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας, μέλος του σώματος ιδρυτών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος.

88. Τζάννε Παναγιώτα του Νικολάου: Οδοντίατρος, μετεκπαιδευθείσα στην Νέα Υόρκη και στο Λιχτενστάιν. Μέλος Ροταριανού Ομίλου Ι. Καποδίστριας, Αντιπρόεδρος της Καποδιστριακής Αναπτυξιακής, Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

89. Τόμπρου-Γκίνη Χρυσούλα του Γεωργίου: Επιχειρηματίας. Διετέλεσε, Δημοτική Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερκυραίων, Γραμματέας Δημ. Συμβουλίου, Πρόεδρος της EΤΕΔΚ, της ΑΝΕΔΚ, της  δημοτικής χορωδίας «SAN GIAKOMO», της χορωδίας Ευρωπούλων, Αντιπρόεδρος της Κερκυραϊκής Καντάδας και του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών Δ.Κ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – αθλητισμού και Πρωτογενούς Τομέα. 

90. Τσιλιμπάρης Κωνσταντίνος του Στεφάνου: Υπάλληλος της Π.Ι.Ν., πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής  και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του ΕΚΠΑ και απόφοιτος με αθλητική υποτροφία Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Διεθνής αθλητής χειροσφαίρισης (χάντμπολ)  με τους περισσότερους τίτλους διαχρονικά, έχοντας 26 τρόπαια με 9 διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διετέλεσε αρχηγός της Εθνικής Ανδρών και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Σήμερα, προπονητής χειροσφαίρισης του “ΑΟ Φαίαξ” και γυμναστής καλαθοσφαίρισης της ομάδα του Ιόνιου Κέρκυρας.

91.Τσιριγώτη-Μπόγδου Ελπίς-Αλεξία του Σπυρίδωνος:  Τουριστική επιχειρηματίας, πτυχιούχος Οικονομίας και Διοίκησης, Γραμματέας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νότου,  μέλος του ΔΙΑΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

92.Χονδρογιάννης Αθανάσιος του Λεωνίδα: Δικηγόρος, πρώην συνεργάτης της Ελληνικής Πρεσβείας στο Δουβλίνο, πρώην νομικός σύμβουλος Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Π.Ι.Ν. και πρώην Αντιπρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας. Πρώην μέλος του Δ.Σ. Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Κέρκυρας και του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Μάρκου. Μέλος του σωματείου Ελληνοϊρλανδικής Κοινότητας. 

93.Χρυσικοπούλου Μαγδαληνή (Μάγδα) του Κωνσταντίνου: Έπιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και στο χώρο του τουρισμού. Πρώην μέλος διοίκησης των αθλητικών σωματείων μπάσκετ «Φαίακας» και «Ιόνιος». Πτυχιούχος Χρηματοοικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μέλος του Δ.Σ. Γηροκομείου Κέρκυρας. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ:  

Αγίου Ιωάννου: 

Αικατερίνης Βασίλειος του Δημητρίου

Αναλυτή Ειρήνη-Χρυσοβαλάντη του Ελευθερίου

Βασιλάκης Ιωάννης του Νικολάου

Κάδε Ελένη του Στεφάνου

Μόσχος Αλέξανδρος του Χρήστου

Χαλικιάς Γεώργιος του Θεοδώρου

Αγίου Μάρκου: 

Βραδή Αικατερίνη-Ισιδώρα του Λεωνίδα

Βραδής Αναστάσιος του Ιωάννη

Βραδής Στέφανος του Σπυρίδωνος

Θεοδώτου Σπυριδούλα του Ανδρέα

Καρακώφ Γεώργιος του Παύλου

Λαβράνου Ελένη-Θεοδώρα του Αθανασίου

Νικολούζος Έκτωρ του Σπυρίδωνος 

Αγίου Προκοπίου:

Σκιαδοπούλου Σπυριδούλα του Αναστασίου 

Σκορδίλη Ελπίδα του Σπυρίδωνος 

Τζώρα Μαρία του Γεωργίου 

Αγίων Δέκα:

Αυγούστη-Μπρεντάνου Θεοδώρα του Γεωργίου 

Δελβινιώτης Γεώργιος του Σπυρίδωνος 

Μωραίτη Αικατερίνη του Θεοδώρου 

Μωραίτης Σπυρίδων-Θεόδωρος του Κωνσταντίνου 

Αλεπούς: 

Γκέκας Ευάγγελος του Δημητρίου 

Κόντη Πολυξένη του Σπυρίδωνος 

Κοντού Χριστίνα – Αγγελική του Χρήστου 

Λάτσα Θεοδώρα του Γεωργίου 

Μάμαλος Γεώργιος του Χρήστου 

Μιχαλά Ελένη του Γεωργίου 

Ρίγγας Γεώργιος του Νικολάου 

Φίλη Μαργαρίτα του Μιλτιάδη

Άνω Κορακιάνας: 

Βίνου Μαρία του Γρηγορίου 

Ζερβόπουλος Λεωνίδας του Στεφάνου 

Κένταρχος Νικόλαος του Κωνσταντίνου 

Λούβρος Χρήστος του Προκοπίου 

Μεταλληνού Γεωργία του Αλεξάνδρου 

Μεταλληνού Μαρία του Αλεξίου 

Μουμούρης Σπυρίδων του Βασιλείου 

Νικολούζος Χαρίλαος του Νικολάου 

Άφρας: 

Γκιόκα Σπυριδούλα του Αριστείδου

Ζώτος Σπυρίδων του Δημητρίου 

Κλουδάς Ευστάθιος του Νικολάου 

Νίνος Γεώργιος του Νικολάου 

Πηγής Σταμάτιος του Σπυρίδωνος 

Ρίγγα Αντωνία του Ιωσήφ

Ρίγγα Ολυμπία του Σπυρίδωνος 

Ρίγγας Σπυρίδων του Θεοδώρου

Βαρυπατάδων: 

Κομπολίτης Ιωάννης του Δημητρίου 

Κομπολίτου Μαρία του Στεφάνου 

Μπούα Ιωάννα – Κωνσταντίνα του Περικλή 

Μωκιάτος Σπυρίδων του Σταματίου 

Σύφαντος Ελευθέριος του Κωνσταντίνου 

Χριστίδη Κωνσταντίνα του Κωνσταντίνου 

Βάτου:

Βασιλάκης Παναγιώτης του Ανδρέα 

Δελαώρας Χρήστος του Παναγιώτη 

Κουσουνή Σοφία του Κωνσταντίνου 

Μαμωμάς Φώτιος του Προκοπίου 

Παλαιοδήμος Ξενοφών του Παύλου

Χειμαριός Σπυρίδων του Γεωργίου 

Χονδρογιάννη Χριστίνα του Γεώργιος

Βιρού:  

Αλέξης Νικόλαος του Λεωνίδα 

Βαρότση Παρασκευή του Δημητρίου 

Γουλιερμής Αθανάσιος του Σπυρίδωνος 

Κωνστάντης Γεώργιος – Αλέξανδρος του Θεοδώρου 

Λίβερη Αναστασία του Κλήμη

Λίβερη Δημητρούλα του Χρήστου 

Μπαλός Αλέξανδρος του Βασιλείου-Χρήστου

Νίνος Βασίλειος του Σπυρίδωνος-Χαριλάου

Σουλάνης Αλέξανδρος του Νικολάου 

Τρίκκος Φώτιος του Χρήστου 

Γαρδελάδων: 

Άνθης Αλέξανδρος-Γεώργιος του Χριστοφόρου 

Κόντη Αγγελική του Αναστασίου 

Λευθεριώτης Βασίλειος του Αρμάνδου 

Γαστουρίου: 

Ζάχος Ιωάννης του Θεφάνη

Κασφίκη Γεωργία του Σπυρίδωνος

Μοτσενίγος Άγγελος του Αλεξάνδρου 

Πηγή Αγγελική του Δημοσθένη 

Τόλης Κωνσταντίνος του Ελευθερίου 

Γιαννάδων: 

Αγάθος Μιχαήλ του Γεωργίου 

Αγιοβλασίτης Σπυρίδων του Γεωργίου 

Αρμένη Ωραιάνθη του Σπυρίδωνος 

Αρμένης Σεβαστιανός του Κωνσταντίνου 

Καλύβα Βερονίκη του Γεωργίου 

Κουσουνή Βασιλική του Χρύσανθου 

Κωστούλας Δημήτριος του Γεωργίου 

Τίλλευ Τζούλια-Μάργκαρετ του Κέννεθ

Δουκάδων: 

Αλεξάκη Βανέσα-Σελίν του Χρύσανθου 

Αυλωνίτης Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος 

Μουμούρης Αλέξανδρος του Αντωνίου 

Νεράντζη Σοφία του Ιωάννου 

Τσιλιμπάρης Γεώργιος του Κωνσταντίνου 

Ευρωπούλων: 

Μασούρας Ταξιάρχης του Ηλία

Ριγανά Αδαμαντίνη του Βασιλείου 

Ριγανά Στυλιανή του Νικολάου 

Στραβοράβδης Παύλος του Δημητρίου 

Τόμπρος Στέφανος του Ονουφρίου 

Τόμπρου Όλγα του Μιχαήλ 

Ερεικούσης:

Βάρθης Ιωάννης του Σπυρίδωνος 

Κατέχη Αγγελική του Βασιλείου  

Κατέχη Μαρία-Ελένη του Βασιλείου 

Κατέχης Γεώργιος του Στεφάνου 

Μητσιάλης Μάρκος του Σπυρίδωνος 

Ορφανού Αγάθη του Σπυρίδωνος 

Καλαφατιώνων: 

Αλεξάκη Ελισσάβετ του Μιχαήλ 

Κοντοστάνος Διονύσιος του Γεωργίου 

Κοντοστάνος Σπυρίδων του Στεφάνου 

Μεσημέρη Ευθυμία του Αναστασίου – Άγγελου 

Μπράτος Σπυρίδων του Πέτρου 

Πηλός Ανδρέας του Σπυρίδωνος 

Σούκερα Ελένη του Θεοδώρου 

Σούκερας Σπυρίδων του Νικολάου 

Καναλίου: 

Βάρθη Βασιλική – Πολυξένη του Φωτίου 

Γεωργοπούλου Ελένη του Γερασίμου 

Καρύδης Κωνσταντίνος του Δημητρίου 

Κρητικός Νικόλαος του Σπυρίδωνος 

Λάτσας Σπυρίδων του Ανδρέα 

Μπαλανίκας Χρήστος του Νικολάου 

Σπάτουλα Αιμιλία του Χρήστου 

Σπάτουλα (Μπέτση) Σοφία του Γεράσιμου-Ευαγγέλου

Καστελλάνων Μέσης: 

Κολοβού Ευτυχία του Γεωργίου 

Λούβρου Αγαθή του Σταματίου 

Παγκράτη Άννα του Χρύσανθου 

Παγκράτης Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος 

Πανάρετου Αθανασία του Σπυρίδωνος 

Σκορδίλης Χρήστος-Σπυρίδων του Αλεξάνδρου 

Κάτω Γαρούνα: 

Κοντού Θεοδώρα του Σπυρίδωνος 

Πάγκαλης Αντώνιος του Κωνσταντίνου 

Σκολαρίκης Βασίλειος του Αριστείδου

Σκορδίλης Σπυρίδων του Νικολάου 

Σουπιώνη Ελένη του Ευσταθίου 

Σουπιώνης Βασίλειος του Ελεήμων

Σουπιώνης Στέφανος του Νικολάου-Γερασίμου

Σπίνουλας Σπυρίδων του Δημητρίου 

Κάτω Κορακιάνας: 

Γκισδάκης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου 

Γκούνελας Λεωνίδας του Γιώργου

Ζούπα Αικατερίνη του Ιωάννη

Καλούδη Χριστίνα του Κωνσταντίνου 

Κάρρας Θεόδωρος του Σπυρίδωνος 

Μεταλληνός Θεόδωρος του Γρηγορίου 

Μικάλεφ Πέτρος του Σπυρίδωνος 

Φαϊτά Μαρία-Όλγα του Γεωργίου 

Φαϊτάς Σπυρίδων του Ανδρέα 

Φακιολάς Χρήστος του Σπυρίδωνος 

Δημοτική Κοινότητα Κερκυραίων: 

Αλαμάνος Νικόλαος του Διονυσίου 

Απέργης Δημήτριος του Σπυρίδωνος 

Αραβαντινού Νίκη του Μιχαήλ 

Αυγερινού Αμαλία του Δημητρίου 

Αυγερινού Εφροσύνη του Ελευθερίου 

Βίνος Θεόδωρος-Ονούφριος του Βασιλείου 

Γιούργας Δημήτριος του Αλκιβιάδη 

Γουναρόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη 

Γραικού Θεοδώρα-Φιόρη του Σταματίου 

Δεσύλλα Ασημίνα-Ειρήνη του Γεωργίου 

Διαβάτης Ανδρέας του Σπυρίδωνος 

Ερίτσου Μαρία-Σοφία του Δημητρίου 

Κατσαρού Αλεξίου (Λένα) Ελένη του Γερασίμου 

Κούλα Ασπασία-Μαρία του Γεωργίου 

Κουλούρης Έργκις Γρηγόριος του Ριντβάν

Λευθεριώτης Πέτρος του Νικολάου 

Λιτσαρδόπουλος Μιχαήλ του Σπυρίδωνος 

Λούμπου Ιουλία του Ναπολέων

Μαλέσκου Κωνσταντίνα του Φίλιππου 

Μαυρόπουλος Αλέξανδρος του Ελευθερίου 

Πανάρετος Χρήστος του Ιωάννη 

Σταθούλης Ιωάννης του Γεωργίου 

Στεφοπούλου Ελένη του Ιωάννη 

Τόμπρος Ιωάννης του Βικεντίου 

Τόμπρος Κωνσταντίνος του Βασιλείου 

Τσιμίνου Αλίκη του Γερασίμου – Σπυρίδωνος 

Χασαπιανός Παναγιώτης του Νικολάου 

Χατζής Ηλίας του Δαβίδ

Κοκκινίου: 

Βασιλάκης Θεοφάνης του Χαριλάου 

Κόλλας Θεοφάνης του Σπυρίδωνος 

Μουστρούφα Βασιλική-Ζωή του Νικολάου 

Παπαδάτου Ευγενία του Σπυρίδωνος 

Πακτίτης Χαράλαμπος του Σπυρίδωνα

Φαναρτζή-Ασωνίτη Χριστίνα του Ιωάννη

Κομπιτσίου: 

Γκόγκας Κωνσταντίνος του Παύλου 

Κατσιμπέλη Αναστασία-Ελένη του Αναστασίου 

Σπάτουλας Αθανάσιος του Στεφάνου 

Χυτήρης Παναγιώτης του Νικολάου 

Κρήνης: 

Αυλωνίτη Αλεξάνδρα του Γεωργίου 

Θεοχάρης Σαράντος-Ανδρέας του Δημοσθένη 

Κούρτογλου Αναστασία του Κυριάκου 

Φακιολάς Σπυρίδων του Αθανασίου 

Κυνοπιαστών: 

Δαφνή Βασιλική-Αμαλία του Ιωάννη 

Κουλουρίδη Ουρανία του Ιωάννη 

Μάζης Κωνσταντίνος του Γεωργίου 

Μάζης Νικόλαος-Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος 

Παϊπέτης Ανδρέας του Νικολάου 

Παπαδόπουλος Δημήτριος του Νικολάου 

Πουλημένος Γεώργιος-Προκόπιος του Αντωνίου 

Σάκκου Αικατερίνη-Δανάη του Νικολάου 

Λακώνων: 

Λούλη Ναυσικά του Μιλτιάδου 

Μιχαλά Κορίνα του Σπυρίδωνος 

Μιχαλάς Νικόλαος του Σπυρίδωνος

Μιχαλάς Χρήστος του Σπυρίδωνος 

Χαλικιάς Σπυρίδων του Γεωργίου 

Λιαπάδων: 

Βλάχου Ναταλία του Διομήδη 

Κολτσάκης Ιωάννης του Δημητρίου 

Κορακιανίτης Νικόλαος του Ιωάννη 

Μπενιτσών: 

Αδάμος Σπυρίδων του Χαράλαμπου 

Αρώνη Αναστασία του Σπυρίδωνος 

Κολοβός Σπυρίδων του Μιχαήλ 

Παγκράτης Ανδρέας του Νικολάου 

Πιτροπάκη Σοφία του Ιωάννη 

Χυτήρης Αθανάσιος – Παναγιώτης του Στεφάνου 

Οθωνών: 

Αργυρός Γεώργιος του Γρηγορίου 

Αργυρού Μαρία του Σωκράτη 

Αρώνη Μαρία του Δημητρίου 

Αυλωνίτης Ιωάννης του Άγγελου 

Κακαρούγκα Βασιλική του Περικλή 

Κατέχη Μαγδαλινή του Ευγένιου 

Κατέχης Γεώργιος του Αναστασίου 

Φιλικάλης Σπύρος-Σωτήριος του Πέτρου 

Πέλεκα: 

Αρβανίτης Νικόλαος του Δημητρίου 

Κόντης Αναστάσιος του Σπυρίδωνος 

Μαρτίνης Αλέξανδρος του Γεωργίου 

Μονόπωλης Γεώργιος του Αντωνίου 

Μπάνου Χαρίκλεια-Αγγελική του Χρήστου 

Παντελιός Νικόλαος του Δημητρίου 

Παντελιός Σπυρίδων του Πέτρου 

Σιναράδων: 

Αλαμάνος Χρήστος του Σπυρίδωνος 

Γραμμένος Νικόλαος (Λελές) του Σπυρίδωνος 

Γραμμένος Σοφοκλής του Ιωάννη 

Δουκάκη Θεοδώρα του Κωνσταντίνου 

Μπόχαλη Νικολέτα του Κωνσταντίνου 

Πηγής Σταμάτιος του Ιωσήφ 

Σκριπερού: 

Αγάθος Παναγιώτης του Φιλίππου 

Βαρούχα Ελπινίκη του Ιωάννη 

Βήχα Μαρία του Αλεξάνδρου 

Παπαβασιλείου Ευσεβία του Εμμανουήλ 

Σαββανής Νικόλαος του Σπυρίδωνος 

Τσιλιμπάρης Ιωάννης του Ευγένιου 

Τσιλιμπάρης Ιωάννης του Σπυρίδωνος 

Σπαρτύλα: 

Θεόδοτος Δημήτριος του Σπυρίδωνος 

Μιχαλά Ιωάννα του Νικολάου 

Προσωπάρης Νικόλαος του Δημητρίου 

Σταυρού: 

Βατσάροβα Ειρήνη του Ιωάννη 

Βίλλα Αναστασία του Ιωάννη 

Δαλιέτος Σπυρίδων του Αντωνίου 

Κομιανός Σπυρίδων του Σεββαστιανού 

Κομιανού Φιλαδελφεία του Σπυρίδωνος 

Κρητικής Αντώνιος του Αλεξάνδρου 

Παγκρακιώτη Ελευθερία του Κωνσταντίνου 

Αλειμματάδων: 

Κατσαρός Γεώργιος του Βασιλείου 

Μιχαλάς Παναγιώτης του Ανδρέα 

Άνω Γαρούνα: 

Χαλικιά Ελένη του Διονυσίου 

Ζυγού: 

Κανακάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου 

Καμάρας: 

Βαρότση Σοφία του Γεωργίου 

Βαρότσης Θεόδωρος του Ναπολέοντος

Κανακάδων: 

Μουμούρης Δημήτριος του Νικολάου 

Περδικομάτης Αλέξανδρος του Χρύσανθου 

Μαθρακίου: 

Αργυρός Ιωάννης του Αναστασίου

Κασίμης Σπυρίδων του Παναγιώτη 

Κατέχης Σωκράτης του Δημητρίου 

Μακράδων: 

Κωνστάντης Σπυρίδων του Χριστοδούλου 

Μακρής Ιωάννης – Σπυρίδων του Κωνσταντίνου 

Μιχαλάς Δημήτριος του Σπυρίδωνος 

Μαρμάρου: 

Βιδινιώτης Σπυρίδων του Ανδρέα 

Δόϊκα Βασιλική του Ιωάννη 

Δόϊκα Θεοδώρα του Γεωργίου 

Σγουράδων: 

Σγούρος Παναγιώτης του Σπυρίδωνος 

Σγούρος Παύλος του Ιωάννου 

Σωκρακίου: 

Χανδρινού Ανθιώπη του Κωνσταντίνου 

Χονδρογιάννης Γεώργιος του Σταματίου 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!