Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Όλο σπίτι, κρεβάτι κι εκκλησία»: ‘Εξι παραστάσεις στο Πολύτεχνο

Η θεατρική ομάδα ΡΙΝΤΟ με την στήριξη της Εστίας Πολιτισμού, παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Φράνκα Ράμε και Ντάριο Φο: ‘Όλο σπίτι κρεβάτι κι εκκλησία’. Ένα έργο που, αν και γραμμένο σχεδόν μισό αιώνα πριν, δυστυχώς παραμένει επίκαιρο. Και λέμε δυστυχώς γιατί η βία κυριαρχεί στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου και δη η ενδοοικογενειακή. Και αυτή η τελευταία είναι που πονάει περισσότερο, τόσο που προτιμά να μεταμφιέζεται σε ευτυχισμένη ζωή και πετυχημένη οικογένεια. Και αν συμπεράνατε από τα παραπάνω, ότι στη παράστασή μας, θα μελαγχολήσετε και θα στεναχωρηθείτε, σας βεβαιωνουμε ότι αντιθέτως,, θα γελάσουμε, θα γελάσουμε μέχρι δακρύων. 
Στο Πολυτεχνο 21, 22, 23 και 28, 29, 30, Ιανουαρίου

Ώρα 21.00

 Ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης Βίκυ Λιντοβόη Γκέλλυ Τζαβάρα Χρυσαυγή Γεωργατσελου Σοφία Λινοσπορη Σκηνοθεσία Ελένη Τσιλικου Σκηνικά Κοστούμια η ομάδα Φωτογραφίες: George Terzis

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!