Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άσοι για στήριγμα

Το oddsfooty σε μια προσπάθεια να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε την κάβα σας για το επερχόμενο Euro έχει επιλέξει δύο άσσους από το σημερινό – κατά γενική ομολογία – φτωχό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Οπότε σήμερα ξεκινάμε νωρίς από το πάντα ενδιαφέρον και πλούσιο από άποψη θεάματος πρωτάθλημα Αυστραλίας και συνεχίζουμε με την εξίσου ενδιαφέρουσα δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας νωρίς το απόγευμα σε αποδόσεις μέσα από το oddsfooty.com.

 

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΟΥΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΟΥΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στην έδρα τους μετά από μια μίνι περιοδεία πέντε αγωνιστικών για τους Μάρινερς. Ο απολογισμός μάλλον ικανοποιητικός. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, και αυτή από την πρωτοπόρο Μελβούρνη στην έδρα της στην λεπτομέρεια με 1-0. Κατά τα άλλα με όπλο την άμυνά της και με την αξιόπιστη επίθεση που διέθετε μάζευε πολύτιμους πόντους και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση , σε απόσταση 9 βαθμών από την κορυφή. Και μόλις πέντε από το Σύδνεϋ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έχει ένα ματς περισσότερο.       

Στον τελευταίο αγώνα της πέρασε απόλυτα δίκαια με 1-2 από την έδρα της σκληρής και φιλόδοξης Μακάρθουρ και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Η γηπεδούχος ήταν αυτή που μπήκε πιο ορμητική και κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό. Για να πάρουν από εκεί και πέρα τα ηνία οι Μάρινερς και να ολοκληρώσουν την ανατροπή με γκολ στο 31’ και το 56’. Μέχρι το τέλος πιέστηκε αρκετά, αλλά άντεξε και έφυγε με το τρίποντο. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Εφτά G/G στις δέκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

 

 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλη μια εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Μπρισμπέιν Ρόαρ με 1-2. Απόλυτα δίκαιη γιατί αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και να παράγει ποδόσφαιρο μόνο όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι τότε δεχόταν τις απανωτές επιθέσεις της φιλοξενούμενης και το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να αμύνεται. Και το έκανε με επιτυχία εκτός από την φάση του 34ου λεπτού όταν έγινε το 0-1.

Ακόμη όμως και μετά την δική της πίεση το γκολ δεν ερχόταν εύκολα απέναντι στην καλοστημένη Ρόαρ. Και το 1-1 έγινε με αυτογκόλ στο 61’. Αλλά αμέσως μετά κλείστηκε ξανά στα καρέ της και όταν στο 73’ το σκορ έγινε 1-2, δεν υπήρχαν πολλά που θα μπορούσε να κάνει. Και δεν έκανε.

 Στατιστικά Στοιχήματος: Εφτά G/G στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δείχνει να τους ταιριάζει περισσότερο το εκτός έδρας των Μάρινερς, αλλά οι Νιοιυκαστλ Τζετς δεν είναι σε θέση που μπορούν να τους απειλήσουν. Αυτό φάνηκε και στο μεταξύ τους αγώνα που έγινε πριν από δύο εβδομάδες στο Νιουκαστλ όπου ηττήθηκαν με 0-1. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό.  

Επιλογή μας ο άσος  σε απόδοση 1.57

 

 

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΓΙΟΝΚΕΠΙΝΓΚΣ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της Έγκριτε. Τελικά επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 με γκολ που πέτυχε στο τελευταίο τέταρτο. Ανώτερη σε όλο το διάστημα, είχε την πρωτοβουλία, είχε τον έλεγχο, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχε το γκολ. Βέβαια δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη απειλή και αυτό την έκανε να αισθάνεται άνετα όταν άρχισε να ανεβάζει την πίεση και τελικά να δικαιώνεται στο 73’ και στο 86’.  

Απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή και σήμερα είναι η ευκαιρία της να πι΄πασει κορυφή. Έστω και προσωρινά. Αξιόπιστη επιθετικά μπορεί να καλύψει με το επιθετικό ταλέντο της τα όποια κενά μπορεί να παρουσιαστούν στην ανασταλτική της λειτουργία. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της.  

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέτυχε δύο ή περισσότερα γκολ σε πέντε από τα εφτά φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. 

 

 

ΓΙΟΝΚΕΠΙΝΓΚΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επέστρεψε στις νίκες μετά την πρεμιέρα. Επιβλήθηκε μάλλον άνετα εντός έδρας επί της Λαντσκρόνα με 3-1. Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσε να προηγηθεί με 2-0, ακόμη και αν το δεύτερο γκολ το πέτυχε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και το πρώτο το πέτυχε με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαντσκρόνα βγήκε και αυτή μπροστά και κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους που φρόντισαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι ξανά και με ένα ακόμη γκολ που πέτυχε στο 83’ κατάφερε να εξασφαλίσει μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Μια νίκη που της έδωσε τη δυνατότητα να βάλει τέλος στον κατήφορο και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Στατιστικά Στοιχήματος: Under 2.5 και τα τέσσερα εκτός έδρας ματς της.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο το πρωτάθλημα για να “στέκουν” ξεκάθαρα φαβορί, έστω και αν τους χωρίζουν τόσες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Αλλά οι επίδοσεις της Σούντσβιλ εντός όσο και της Γιόνκεπινγκς εκτός μας οδηγούν προς το σημείο. Η φόρμα μας βοηθάει στην απόφαση. 

 

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.05

 

Δείτε το πρόγραμμα αγώνων από το Πρωτάθλημα Βραζιλίας, όπως επίσης και τα υπόλοιπα Λατινο Αμερικάνικα Πρωταθλήματα μέσα από το sportstreaming24 μαζί με χρήσιμες πληροφορίες για τις live streaming* μεταδόσεις από τις στοιχηματικές (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!