Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα του Φαίακα στην πρεμιέρα των play out της Α1 Χάντμπολ

Ο Φαίακας δεν κατάφερε να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα παραμονής στην Premier Handball, αφού στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου των play out, ηττήθηκε στην Αθήνα 25-20 απο τον Δούκα. Η κερκυραϊκή ομάδα πάλεψε το παιχνίδι, στο μεγαλύτερο μέρος ήταν κοντά στο σκορ, ωστόσο σε κανένα σημείο του αγώνα δεν πήρε προβάδισμα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η κερκυραϊκή ομάδα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα κι ενώ πλησίαζε στο σκορ, έχασε με κόκκινες κάρτες, δύο βασικούς της παίκτες, τους Τσίλη & Δελλή. Τελικά ο Δούκας πήρε την πολύτιμη για την σωτηρία του νίκη. Αντίθετα, ο Φαίακας έχει μπροστά του έναν “γολγοθά” να περπατήσει, προκειμένου να τερματίσει σε μία απο τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου των play out, που δίνουν και το διαβατήριο παραμονής στην Α1. Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-4, 7-5, 8-7, 11-8, 12-10 (ημχ), 16-11, 16-12, 17-16, 19-17, 22-19, 25-20.
ΑΣΕ Δούκα (Μπούνας): Μαρκατάτος, Παγιάτης 4, Τσιγαρίδας 5, Κοβάνης, Τζανιδάκης, Νικολίνταης, Γερουλάνος 3, Σαμαράς, Πάνου 2, Ντούνης, Γιάντσα 3, Χαριτωνίδης, Αποστολίδης, Κολλύρης, Γιόσμου 1, Στεφανίτσης 7.
Φαίακας (Μιχαλάκης): Κόλοντιουκ 5, Χόγκας, Τσίλης, Τζούλοβιτς 1, Κουλούρης, Δημητρέλλος, Κόντης 1, Δελλής 2, Τσιλιμπάρης, Καράνοβιτς 1, Γεωργαλής, Μάνιτς 3, Σάκιτς 7, Κορακιανίτης, Νάστος.

Διαιτητές: Παπαματθαίου – Χρηστίδης. Δίλεπτα: 2-3. Κόκκινες: Τσίλης (35:04 – επικίνδυνο παιχνίδι), Δελλής (49:47 – επικίνδυνο παιχνίδι). Πέναλτι: 3/5 – 1/2

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!