Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΛΕΪ

Β ΕΘΝΙΚΗ-ΕΣΠΕΔΕ: Δύο νίκες μία ήττα η Κέρκυρα στο βόλεϊ

Μία ήττα και δύο νίκες ήταν ο κερκυραϊκός απολογισμός στα περιφερειακά πρωταθλήματα βόλεϊ Ανδρών-Γυναικών.

Στις Γυναίκες, η ομάδα του Θιναλίου νίκησε άνετα εκτός έδρας 0-3 σετ (21-25,16-25,11-25) τον Παναιτωλικό, κάνοντας το 2Χ2 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βαγ. Πάκου αγωνίστηκε με τις: Τάφα Αν.-Τάφα Αρλ.-Βεδουρά Σοφ.-Ερμενίδου Σπ.-Ευγενικού Κ.-Ντάτσι Γκ.-Μαρίτσα Μ.-Μαρίτσα Γ.-Κοντοστάνου Ελ.-Τσενεμπή Ελ. -Ελευθεριάδου Π. 

Αντίθετα η γυναικεία ομάδα της Βολίδας για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική δεν έχει βρεί ακόμα αγωνιστικό ρυθμό και υπέστη την ήττα 0-3 σετ (15-25,14-25, 12-25) από την Φιλία Άρτας. Η Βολίδα (Καρδάμης Σπ.) αγωνίστηκε με τις: Βλάχου Αθ.-Βασιλάκη Αδαμ.-Καλλημέρη Βαγ.-Μήτση Κ.-Λουκοπούλου Αρτ.-Παπαβλασοπούλου Χρ.-Παπαδοπούλου Φρ.-Κροκίδη Ελ.- Χρυσικοπούλου Εβ.-Μακρή Αδ.-Γκέκου Μαρ.-Μπεκερίδου Αν. 

Από την άλλη μεριά η Ανδρική ομάδα της Βολίδας μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε στο ΕΑΚΚ 3-0 σετ (25-20,25-22,25-17) του Ερμή Ηγουμενίτσας. Η κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε με τους: Καρδάμη Αλ.-Σουπιώνη Β.-Βλάσση Θ.-Παπανικολάου Γ.-Πουλιάση -Αλ.Μουρούζη Ν.-Τασχουνίδη Γ.-Ζώη Στ.Μεφίνη Ρ. & Καραμάνη Κ.

 

 

Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η 2η αγωνιστική

 

ΑΣ ΒΟΛΙΣ-ΑΟ ΦΙΛΙΑ 0-3

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ-ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ 0-3

Ρεπό: ΑΓΣ Ιωάννινα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ 6

2 ΑΟ ΦΙΛΙΑ 3

3 ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0

4 ΑΣ ΒΟΛΙΣ -3

 

-Το σωματείο ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ποινή αφαίρεσης (-3) βαθμών λόγω αποβολής της Κ20 Κοριτσιών από το αντίστοιχο πρωτάθλημα. 

-Το σωματείο ΑΣ ΒΟΛΙΣ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ποινή αφαίρεσης (-3) βαθμών λόγω απόσυρσης της Κ20 Κοριτσιών από το αντίστοιχο πρωτάθλημα. 

 

Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

2η Αγωνιστική 

 

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 0-3

ΑΣ ΒΟΛΙΣ-ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ 3-0 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΓΣ ΑΡΤΑΣ 3-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 6

2 ΓΣ ΑΡΤΑΣ 3

3 ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3

4 ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3

5 ΑΣ ΒΟΛΙΣ 3

6 ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ 0

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!