Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διακρίσεις στο Μεσογειακό Καράτε για την Θ. Ρέγκλη με καταγωγή από τους Πάγους Κέρκυρας

Ο σύλλογος «Αλκίμαχος ΑΣ Περιστερίου»  ανακοίνωσε ότι η αθλήτρια καράτε του συλλόγου  Θεώνη Ρέγκλη εκπροσώπησε την χώρα μας με την εθνική ομάδα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα που έγινε στην Λεμεσό της Κύπρου.

Όπως ενημερώνει:  “Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά καθώς η Θεώνη είναι κόρη της Σπυριδούλας Πιθαμίτση από τους Πάγους Κέρκυρας 5 φορές Βαλκανιονίκη.  Στη διοργάνωση συμμετείχαν οι εθνικές αποστολές από 11 χώρες μεταξύ των οποίων Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αίγυπτος, Ουγγαρία, Μαρόκο, Αλβανία, Σερβία, Κυπρος, Ελλάδα, Βουλγαρία.  Η Θεώνη αγωνίστηκε σε 3 κατηγορίες και κατάφερε να κερδίσει μία 2η θέση, μία 3η θέση και έναν μικρό τελικό για 3η θέση”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!