Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Εγκρίθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την κολύμβηση

Την έγκριση και του γγ Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά έχει πλέον το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που ετοίμασε η ΚΟΕ, για το άθλημα της Κολύμβησης, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.
Υπενθυμίζουμε ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης αναπτυξιακών ηλικιών θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε επτά περιφέρειες την περίοδο 25-29 Ιουλίου 2020.
Τα κερκυραϊκά σωματεία (Ναυσίθοος, Νηρέας, ΝΑΟΚ) περιλαμβάνονται στην Περιφέρεια Ηπείρου, μαζί με τα αντίστοιχα Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας, Πτολεμαϊδας, Κοζάνης. Οι αγώνες, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, εάν όχι, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Άρτας. Σε αυτούς τους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κολυμβητές-τριες σε τρία συνολικά αγωνίσματα χωρίς να υπολογίζεται αν έχουν όρια. Να σημειωθεί ότι το Εθνικό Πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο για 5-6 Αυγούστου 2020 σε Αθήνα (Νότος) και Θεσσαλονίκη (Βορράς).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!