Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πληρώνει το Over στην «OPAP Arena»

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Η απόδοση στον άσο έχει υποχωρήσει και τα γκολ μπαίνουν στο «κάδρο» των επιλογών λόγω απόδοσης.

Αναλυτική αξιολόγηση της fonbet greece

  1. ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Το κλίμα έχει δυναμιτιστεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους δύο συλλόγους, την ώρα που η Ένωση έχει 11/11 νίκες στην «OPAP Arena» (σε SL & Κύπελλο). Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν δύο βαθμούς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και το Κύπελλο αποτελεί παραδοσιακό στόχο. Ο Ολυμπιακός «τρέχει» αήττητο σερί 17 αγώνων (11-6-0 σε SL & Κύπελλο), ενώ απέναντι στην ΑΕΚ παραμένει αήττητος εδώ και 16 διαδοχικά παιχνίδια (12-4-0). Η τιμή στον άσο κρίνεται ασύμφορη και η απόδοση στο Over προκαλεί…

➥ Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 2.30.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!