Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τα γκολ στο δυνατό τεστ των «Πράσινων»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πιο ισχυρό φιλικό παιχνίδι για την καλοκαιρινή προετοιμασία του.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής bwin!

806. Μπάγερ Λεβερκούζεν – Παναθηναϊκός (18:00)

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει το τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι της επί αυστριακού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «Πράσινοι» έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ η εστία τους παραμένει απαραβίαστη. Η γερμανική ομάδα είναι ποιοτική και επιστρέφει σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πιο δυνατό φιλικό του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Οι δύο ομάδες θα δοκιμάσουν παίκτες και περιμένουμε γκολ.

Ποντάρισμα στο συνδυαστικό σημείο G/G & Over 2,5 (2.20).

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!