Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση: Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη

Με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που στόχο έχει να καταργήσει τα εγκεκριμένα θεραπευτικά προγράμματα, να ιδιωτικοποιήσει την απεξάρτηση και να επιταχύνει την ολοκλήρωση της αντιδραστικής ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα:

«Με το ΚΚΕ για μία κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελευθέρα τα ναρκωτικά. Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη»

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών – Εξαρτήσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση επί του θέματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!