Quantcast
Ο Βασίλης Βασιλάκος, πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εκλέχθηκε ξανά στη νέα διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ ο Β. Βασιλάκης

Επανεκλέχθηκε τις πρόσφατες εκλογές, στην Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος ο πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας, Βασίλης Βασιλάκης. 

Το ευχαριστήριο Βασιλάκη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς τους επαγγελματίες  που με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές, στην Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα.  

Η εκλογή μου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ανώτατου οργάνου για τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και τους εμπόρους της χώρας μας, αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα.

Σε τούτα τα νέα μου καθήκοντα, καλούμαι να εκπροσωπήσω επάξια την Κέρκυρα και τους επαγγελματίες της , μεταφέροντας τα αιτήματα, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους στο Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας.

Μοναδικός μου στόχος , ένα καλύτερο αύριο για τους επιχειρηματίες του νησιού μας .

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω, στον ακούραστο  πρόεδρο Γιώργο Καββαθά, για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, με την ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο που απέσπασε την αποδοχή των μελών της Συνομοσπονδίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!