Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο που παρουσίασε βλάβη στα φρένα

Τέλος καλό όλα καλά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο που παρουσίασε πρόβλημα στα φρένα στην πτήση από την Ατλάντα προς την Αθήνα.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 248 επιβάτες και κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Αθήνα ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχο για πρόβλημα στα φρένα και συγκεκριμένα για υπερθέρμανση. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.

Τελικά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει χωρίς προβλήματα το αεροπλάνο και αυτή τη στιγμή οι επιβάτες αποβιβάζονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!