Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Σπ. Μάστορα στην προεδρία της ΑΕ Λευκίμμης

Ο Σπύρος Μάστορας αναδείχτηκε πρόεδρος της ΑΕ Λευκίμμης από τις  εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων,  που διεξήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του σωματείου.

Στην κάλπη προσήλθαν  116 μέλη του σωματείου και εκτός του προέδρου (που εκλέγεται άμεσα) εξέλεξαν  και τα υπόλοιπα 14 μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και τα τρία της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαβλασόπουλος, ο οποίος ήταν ανθυποψήφιος του Σπύρου Μάστορα για την προεδρία  έλαβε τον απαιτούμενο  για την εκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο αριθμό του 25% των σταυρών προτίμησης.

Το διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες και μάλιστα στις προθέσεις των ήδη εκλεγμένων είναι να γίνει άμεσα διεύρυνση του συμβουλίου και να συμπεριληφθούν σε αυτό και όσοι εκ των αναπληρωματικών και όχι μόνο επιθυμούν.

Όπως είναι γνωστό στις εκλογές αυτές υπήρξε συστράτευση  των Λευκιμμιωτών  για την ανάδειξη  ισχυρής διοίκησης με στόχο την δικαίωση της ομάδας στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS), που θα “σφραγίσει” την παραμονή της ΑΕΛ στην Γ΄Εθνική. Εξάλλου, όπως διατυπώθηκε και στην πρόσφατη γενική συνέλευση,  η πεποίθησή  για δικαίωση στον CAS είναι εδραιωμένη, γι αυτό και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι για Γ΄Εθνική και όχι τοπικό. 

 

Ποιοι εξελέγησαν

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μάστορας Σπύρος (Τραμπούκος) 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Παπαβλασόπουλος Γιώργος (ως υποψήφιος πρόεδρος με 25% των ψήφων)

Κατ΄αλφαβητική σειρά

Βάρθης Σπύρος

Βλάχου Νεκταρία- 

Βλάσσης Θεοφάνης

Γαρδικιώτης Βασίλης-

Γαστεράτος Πέτρος (Αμερικάνος)

 Γιώτης Αναστάσιος

 Θεριανός Σπύρος

 Κουλούρης Σπύρος (Απαλός)

 Μικρούλης Γιάννης (Δικηγόρος)

 Μπάστας Σπύρος

Χρυσικόπουλος Σπύρος(Γέγιος)

Χρυσικόπουλος Σπύρος (Τσεκουρής)

Χρυσικόπουλος Φώτης (Δικηγόρος)

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κουλούρης Γεώργιος

Κουρής Αλέξανδρος

Κουλούρης Ιωάννης (Ταχυδρόμος)

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!