Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός στο Euro Γυναικών, «αποκαλυπτήρια» Παρί χωρίς Εμπαπέ

Μπροστά σε 90 χιλιάδες κόσμο στο «Γουέμπλεϊ», η Αγγλία διεκδικεί το πρώτο της ευρωπαϊκό σε επίπεδο εθνικών ομάδων γυναικών, απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού Γερμανία. Χωρίς Εμπαπέ η Παρί κόντρα στη Ναντ, στο Σούπερ Καπ Γαλλίας, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής bwin!

252. Αγγλία Γ – Γερμανία Γ (19:00)

Τελικός στο Euro Γυναικών. Μεγάλο ματς, αναμένεται γεμάτο το «Γουέμπλεϊ» με 90.000! Η Αγγλία διεκδικεί την πρώτη κατάκτηση στην ιστορία της, έχει φτάσει άλλες δύο φορές σε τελικό (1984, 2009), τη δεύτερη έχασε με 6-2 από την αποψινή της αντίπαλο. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι η Σαρίνα Βίγκμαν, η Ολλανδέζα κόουτς που πανηγύρισε με την πατρίδα της το τρόπαιο το 2017. Αντιθέτως, οι Γερμανίδες θέλουν να σηκώσουν για 9η φορά την κούπα.

Μαθημένη σε τελικούς η Γερμανία, επιλογή μας νακατακτήσει το τρόπαιο (2.10).

 

794. Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (21:00)

Κλείνουμε με το Σούπερ Καπ Γαλλίας, όπου διεξάγεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ! Με νέο προπονητή η Παρί, τον Κριστόφ Γκαλτιέ, αλλά χωρίς τον πολύτιμο Εμπαπέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ταξίδεψαν οι «αστέρες» Νεϊμάρ και Μέσι. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα φιλικά σημείωσαν οι Παριζιάνοι. Κυπελλούχος Γαλλίας η Ναντ, μάλιστα στον τελικό κέρδισε τη Νις, που τότε είχε τον Γκαλτιέ στον πάγκο. Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Παρί (1.35), όμως η Ναντ τη δυσκολεύει εσχάτως.

Θα στραφούμε στο G/G (1.72).

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!