Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ευχές Χριστουγέννων του Στέφανου Γκίκα

«Τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Θεανθρώπου, της Αγάπης, της Ελπίδας και της Αλληλεγγύης.

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας, φέτος θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα χωρίς αυστηρούς περιορισμούς. Οικογένειες και φίλοι θα σμίξουν ξανά, παραμένοντας ωστόσο προσεκτικοί, γιατί ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και πρέπει να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Το 2022 αντιμετωπίσαμε νέες μεγάλες προκλήσεις, όπως είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση. Οι συνέπειές της είναι έντονες και επηρεάζουν κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Ωστόσο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή πολιτικές και μέτρα στήριξης των πολιτών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, που κινδυνεύουν περισσότερο από τις συνέπειες του πληθωρισμού.

Εδώ και 3,5 χρόνια, με την Κυβέρνησή μας πορευόμαστε μαζί, αντιμετωπίζουμε μαζί κάθε κρίση, χτίζουμε μαζί νέες βάσεις για μία σύγχρονη χώρα, που στηρίζει την νέα γενιά και τους ευάλωτους πολίτες. 

Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Ασφάλεια, την Ευημερία και την Σταθερότητα και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό για τους Έλληνες.

Εύχομαι από καρδιάς στους Πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων να έχουν Υγεία και Δύναμη.

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!