Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Κ. Ρωμαίου επιστρέφει Κέρκυρα για νέες επιτυχίες

Τον τελευταίο της αγώνα επί αμερικανικού εδάφους, ως μέλος των «WILDCATS», όπως αποκαλείται η γυναικεία ομάδα στίβου του Kansas State University, έδωσε το περασμένο Σάββατο η κερκυραία πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

 Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού συμμετείχε στο τριπλούν των προκριματικών αγώνων της Δύσης με στόχο την πρόκριση στο Παναμερικανικό Κολεγιακό Πρωτάθλημα Στίβου (NCAA).

Ωστόσο η επίδοση της, 12.58μ δεν στάθηκε αρκετή για να της δώσει όριο πρόκρισης. Μετά την εξέλιξη αυτή και δεδομένου ότι ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Hospitality Management, επιστρέφει πτυχιούχος στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα  Ρωμαίου το 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου Κ20, που είχε διεξαχθεί στο Μπίντγκοζ (Πολωνία). Η επιτυχία της αυτή της άνοιξε το δρόμο της υποτροφίας στο Kansas State University, όπου παράλληλα με τις σπουδές της στο Hospitality Management ήταν και βασικό μέλος της ομάδας στίβου του Πανεπιστημίου, συμμετέχοντας δύο φορές στους τελικούς του NCAA και έχοντας πολλές διακρίσεις σε κολεγιακούς αγώνες. Μάλιστα τις δύο τελευταίες χρονιές συμπεριλήφθηκε στην δεκάδα των αρίστων φοιτητών-αθλητών, ενώ πριν από λίγες μέρες τιμήθηκε  μαζί με τους υπόλοιπους τελειόφοιτους αθλητές-φοιτητές για την προσφορά τους στο Πανεπιστήμιο. 

Η Ρωμαίου ξεκίνησε την φετινή της προετοιμασία από τον περασμένο Νοέμβριο στην Κέρκυρα, υπό την επίβλεψη του προπονητή της Παύλου Σκορδίλη, στις αρχές του νέου έτους επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο της, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της και να δώσει τους τελευταίους της αγώνες επί αμερικανικού εδάφους. Η νεαρή πρωταθλήτρια στις 19 Ιουνίου παίρνει τον δρόμο της επιστροφής, προκειμένου να συνεχίσει στην Κέρκυρα την προετοιμασία της, κυρίως για τις διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, στοχεύοντας σε νέες επιτυχίες.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!