Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κ16 του Θιναλιακού τρίτη στο τουρνουά ACROPOLIS

Η  Ακαδημία του Θιναλιακού συμμετείχε στο τουρνουά ACROPOLIS ACADEMY TOURNAMENT, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο(3-4/7/21) στα Γιάννενα.

 

Σε αυτό συμμετείχαν ακαδημίες ομάδων κυρίως από την περιοχή των Ιωαννίνων, όσο και από άλλες περιοχές της χώρας. Ανάμεσα σε αυτές του ΠΑΣ Γιάννενα του Ιωνικού & οι τοπικές σχολές ποδοσφαίρου Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού. Το τουρνουά αφορούσε τις ηλικιακές κατηγορίες Κ10-Κ12-Κ16-Κ17. Ο Θιναλιακός πήρε μέρος με την ομάδα Κ16 και κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία του. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Θιναλιακού εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του ΑCROPOLIS ACADEMY TOURNAMENT για την συμμετοχή μας στο τουρνουά 3-4/7/21 στα Ιωάννινα .

Επίσης να αποδώσουμε τα εύσημα σε όλες τις συμμετέχουσες Ακαδημίες για το αθλητικό τους πνεύμα και την αγωνιστική άμιλλα που επέδειξαν.

Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους αθλητές της Ακαδημίας μας, για την αγωνιστική (νίκη στο μικρό τελικό στην διαδικασία των πέναλτι επί της Κ16 του Πας Γιάννινα και κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά και εξωαγωνιστική τους παρουσία. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στους γεννηθέντες του 2005 μιας και λόγω ηλικίας ήταν η τελευταία τους αποστολή με την Ακαδημία μας. Δυστυχώς οι αντιξοότητες της τελευταίας χρονιάς δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούν κάνοντας αυτό που αγαπούν, καθώς επίσης και να δείξουν μέρος του ταλέντου τους. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλό ποδοσφαιρικό μέλλον με υγεία και πολλές επιτυχίες».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!