Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟΚΚ “κατάφερε” να χάσει 0-2 & απο Πλατανιά

Ο ΑΟΚΚ έχασε σήμερα 0-2 από τον Πλατανιά για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Στον αγώνα, που έγινε στο ΕΑΚΚ, η κερκυραϊκή ομάδα βρέθηκε νωρίς (10ο λεπτό) πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, πότε η αστοχία των ποδοσφαιριστών της, που έχασαν εκπληκτικές ευκαιρίες, πότε το δοκάρι, της στέρησαν την ισοφάριση. Όπως και στο πρώτο μέρος, στο δεκάλεπτο του δεύτερου, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν αμυντικό λάθος του ΑΟΚΚ και διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο ΑΟΚΚ αντέδρασε, ωστόσο ο Λεπενιώτης στο 60΄μόνος προ κενής εστίας απέτυχε να μειώσει και να ξαναβάλει τον ΑΟΚΚ στο παιχνίδι. Από το σημείο εκείνο και μετά έπεσε η ψυχολογία των παικτών της κερκυραϊκής ομάδας, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πάρει πολύτιμη εκτός έδρας νίκη

Το φιλμ του αγώνα

Εκτέλεση φάουλ από τον Μίσκου, ο Γκίτσης πιάνει κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει άουτ

10΄ ΓΚΟΛ 0-1. Εκτέλεση φάουλ από τον Οικονόμου, αδράνεια της άμυνας και ο Φούφλια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά.

21΄ Επικίνδυνο φάουλ του Παναγιωτίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πλατανιά, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ

23’ Ο Λεπενιώτης σε τετ α τετ με τον γκολκήπερ του Πλατανιά μπερδεύεται και χάνεται μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει

25΄Ωραία εκτελεσμένο φάουλ από τον Μίσκου, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

29΄Ανάποδο ψαλίδι του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή του ΑΟΚΚ περνάει λίγο άουτ.

35΄Ο Λεπενιώτης μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής σουτάρει και σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Πλατανιά

37΄Ο ΑΟΚΚ πέτυχε γκολ με τον Λεπενιώτη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ

55΄ΓΚΟΛ 0-2. Ο Κωστίκος εκμεταλλεύτηκε αμυντικά λάθη του ΑΟΚΚ βρέθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Παγκράτη διπλασιάζοντας τα τέρματα των Χανιωτών.

60΄Ο Λεπενιώτης δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία του Πεντεράκη και χάνει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και να  ξαναβάλει τον ΑΟΚΚ στο παιχνίδι

75΄Ο Τσιαμούρης από κοντά αποτυγχάνει να κάνει το 0-3

89΄Ο Λουκίνας πετυχαίνει γκολ, που ακυρώνεται ως οφ σάιντ

90΄+1΄Ο Λουκίνας τετ α τετ με τον Παγκράτη στέλνει τη μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Παγκράτης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πέδρο, Μίσκου, Σπίντζος, Ντε Βίντερ, Λεπενιώτης (63΄Καρακώστας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Πενταράκης, Κωστίκος, Κατσαρός, Τσαμούρης, Φούφλια, Κόρτσταμ, Σάλβιο (65΄Σμυρλάκης), Οικονόμου, Λουκίνας, Παπαδόπουλος, Γιούσης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!