Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Η Μ. Κόκκαλη του ΙΟ Κέρκυρας στο Πανελλήνιο Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ

Η Μάγδα Κόκκαλη πραγματοποίησε χθες την πρώτη κερκυραϊκή συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα, η κερκυραία αθλήτρια του τμ. ΑμεΑ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας αγωνίστηκε στην κατηγορία σκαφών hansa 303 δυο ατόμων με παρτενέρ τον προπονητή του ΙΟΚ Αλέξανδρο Κουλούρη. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ συμπεριλαμβάνεται στην 32η  «Athens International Sailing Week 2023» που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με 6 ναυτικούς ομίλους και συγκεκριμένα τους Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Καλαμακίου, Ν.Α.Ο. Βούλας, Ν.Α.Ο. Κέκροψ, Ν.Ο.Ε. και Ν.Ο.Τζιτζιφιών Καλλιθέας. 

Ο σπουδαίος διεθνής αγώνας είναι χωρισμένος σε δυο φάσεις. Από την περασμένη Παρασκευή (3/11)  μέχρι και την Κυριακή (5/11)  διεξήχθησαν  οι διεθνείς κατηγορίες και από την Δευτέρα (6/11) μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι ολυμπιακές κατηγορίες για τις οποίες ταυτόχρονα είναι και πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει για τα ΑμεΑ

Μάλιστα οι αγώνες της Δευτέρας ξεκίνησαν με προβλήματα, λόγω της άπνοιας που επικρατούσε στον Φαληρικό όρμο. Η συμμετοχή είναι τεράστια. Μόνο τις τρεις πρώτες ημέρες του αγώνα αγωνίστηκαν 600  αθλητές και αθλήτριες ενώ συνολικά οι συμμετοχές από 13 χώρες του κόσμου ξεπερνούν τους 780 ιστιοπλόους. Οι χώρες που συμμετέχουν  είναι Ινδία, Ιαπωνία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Κύπρο, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία, Ισραήλ, Ρουμανία, Β. Μακεδονία και φυσικά η Ελλάδα.

 Είμαστε περήφανοι!

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας σημείωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε  η πρώτη μας συμμετοχή με το τμήμα ΑμεΑ του Ομίλου μας στην 32 η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα 2023 που διοργανώνει η ΕΙΟ. Η Magda Kokkali αγωνίστηκε  στην κατηγορία σκαφών hansa 303 δυο ατόμων . Μαζί της ο Αλέξανδρος Κουλούρης. Καλή επιτυχία».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!