Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Ντίνα Αθανασοπούλου Δραγανίγου υποψήφια με τη Μ. Υδραίου

Από τον συνδυασμό “Κερκυραίων Δήμος” με επικεφαλής τη Μερόπη Υδραίου, ανακοινώθηκε η εξής υποψηφιότητα:

Μια μεγάλη και δυνατή ανεξάρτητη παράταξη, με ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, θα δώσει τη μάχη για την Κέρκυρα του 2028.

Η Μερόπη Υδραίου με το έργο της αλλά και με το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 για τη νέα τετραετία ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά με ιδέες και διάθεση προσφοράς για τον τόπο τους. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Αθανασοπούλου-Δραγανίγου που εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και έχει ως μεγάλη αγάπη την φωτογραφία έχοντας συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις και έχοντας τιμηθεί με πολλά σημαντικά βραβεία ενώ έλαβε μέρος και στην φωτογραφική αρχειοθέτηση του Αρχαιολογικού και Σινοϊαπωνικού Μουσείου.

 

Διαβάστε εδώ: Παρέσυρε ανθυποπλοίαρχο στο καράβι για Κέρκυρα – Η αντίδραση του σωματείου ναυτεργατών

 

Είναι ένας άνθρωπος που, διαχρονικά, ενδιαφέρεται για τον τόπο του και την αυτοδιοίκηση, καί ως δημοτική σύμβουλος επί δύο τετραετίες με σημαντική προσφορά από θέσης ευθύνης στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος και της κοινωνικής πολιτικής.

“Είμαστε μια δυνατή ομάδα, έχουμε έργο, έχουμε την αλήθεια μας και έχουμε και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Κυρίως όμως έχουμε αγάπη για τον τόπο μας.’’, καταλήγει η ανακοίνωση

Σχετικά Άρθρα:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!