Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Τρομπονίστρια της Τζαζ Karin Hammar και οι Fab 4 στην Κέρκυρα

 
Δευτέρα 30 Μαΐου, Studio του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, 7.00μμ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους φοιτητές της τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου και κάθε ενδιαφερόμενο. Την ίδια μέρα, Δευτέρα 30 Μαΐου, Studio του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, στις 9.30μμ συναυλία. Η είσοδος είναι ελεύθερη
 
 
Tο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου παρουσιάζει σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθήνας συναυλία τζαζ με το σύνολο της τρομπονίστριας Karin Hammar στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. 
Το σύνολο που αποτελεί την επίσημη συμμετοχή της Σουηδίας στο Φεστιβάλ Τζαζ της Τεχνόπολης έχει εκδόσει μέχρι στιγμής τρία CD που έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό απο τον διεθνή τύπο. Στη μουσική τους συνδυάζονται η bossa nova και το blues με τα λυρικά και  μελωδικά στοιχεία της τζαζ.   
   
Karin Hammar – trombone
Andreas Hourdakis – guitar
Niklas Fernqvist – bass
Fredrik Rundqvist – drums
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!