Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Ίδιες σχεδόν οι “Μαγιάτικες” πτήσεις στο αεροδρόμιο σε σχέση με πέρσι – Τι προβλέπεται για τον Ιούνιο

Με 1060 πτήσεις εξωτερικού κλείνει την Τετάρτη ο Μάιος, μόλις τέσσερις περισσότερες απο τον αντίστοιχο περσινό μήνα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζόμενων ΥΠΑ Κέρκυρας Δημήτρη Ρούσσο, Η Μεγάλη Βρετανία κρατάει τα σκήπτρα με 458 πτήσεις, ακολουθούμενη απο τη Γερμανία με 264. Στη 3η θέση η Πολωνία με 65 και με 62 η Γαλλία στη 4η. Η 5αδα κλείνει με 36 πτήσεις απο την Ολλανδία. Απομένει να καταγραφούν οι πληρότητες, ώστε να μπορέσει να υπάρξει σύγκριση για τον ακριβή σύγκριση της άφιξης των επιβατών στην Κέρκυρα τον φετινό Μάιο με τον περσινό και να εξαχθούν συμπεράσματα μείωσης, πτώσης ή ίδιου επίπεδου αριθμού τουριστών.
Σύμφωνα με τον κ. Ρούσσο, ο Ιούνιος προβλέπεται να σημειώσει μεγάλη αύξηση στον αριθμό των πτήσεων, όπως άλλωστε είναι προγραμματισμένο. Η ίδια ήταν η περσινή περίπτωση του Ιουνίου, όπου τότε είχαν αφιχθεί το “Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ”  1827 πτήσεις απο προορισμούς του εξωτερικού.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!