Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Παραιτήθηκε ο νεφρολόγος του Νοσοκομείου

Την παραίτηση του υπέβαλε ο νεφρολόγος που υπηρετεί στην μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ο γιατρός ζήτησε να λάβει την οφειλόμενη άδεια του, δηλώνοντας παράλληλα την απόφαση του να μην επιστρέψει στο πόστο του καθώς, όπως επισημαίνει, ένας μόνο νεφρολόγος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της μονάδας. Ο γιατρός κάνει λόγο για εξουθενωτικά ωράρια επισημαίνοντας ότι ξεπερνούσε τις 22 εφημερίες το μήνα. Επίσης το θέμα απασχόλησε και το επιστημονικό συμβούλιο του γενικού νοσοκομείου όπου μετά από συζήτηση κατέληξε ότι «χρειάζεται άμεση κάλυψη της κλινικής με το απαραίτητο προσωπικό διότι η λειτουργία Νεφρολογικής κλινικής με έναν νεφρολόγο είναι επισφαλής». Στη μονάδα υπηρετούν ακόμα δυο νεφρολόγοι, οι οποίοι όμως βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια με αποτέλεσμα οι ασθενείς της μονάδας να εξυπηρετούνται από έναν νεφρολόγο και έναν γενικό γιατρό από το Κ.Υ. Λευκίμμης.

Διαβάστε ακόμη:Kέρκυρα: Ο Κ. Κουρτέλης συνεχίζει τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Dragster

Σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου πρόκειται για μια έκτακτη περίπτωση που θα καλυφθεί άμεσα με γιατρό από το νοσοκομείο των Φιλιατών αλλά και των Ιωαννίνων με απόφαση της 6ης ΥΠΕ ενώ έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι ασθενείς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!