Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα – Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού

Για σήμερα Τετάρτη, έχει οριστεί η εξόδιος ακολουθία της 15χρονης Α.Κ. , που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, βάζοντας τέλος στη ζωή της και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και σε θλίψη ολόκληρο το νησί.

Να υπενθυμίσουμε πως η 15χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της και βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση από έναν περαστικό που την είδε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή Κομμένο Κέρκυρας, κοντά στο Μουσικό Σχολείο όπου φοιτούσε. Αν και οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα από την στιγμή που ειδοποιήθηκαν, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της, όλοι όσοι γνώριζαν την ίδια και την οικογένεια καθώς και όλοι όσοι άκουσαν για την τραγική αυτή κατάληξη.

Η κηδεία της 15χρονης Α.Κ. θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 17:00 στον Άγιο Ματθαίο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!