Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Καρέ κωπηλατών του ΝΑΟΚ σε Εθνικό πρόγραμμα Ανάπτυξης

Μετά από τις εργομετρικές αξιολογήσεις, που πραγματοποίησε  η Κωπηλατική Ομοσπονδία στην κατηγορία Ανάπτυξης, μία τετράδα (δύο αθλητές, δύο αθλήτριες)  κωπηλατών του τμήματος των «μικρών»  του ΝΑΟΚ, κλήθηκε να συμμετάσχει σε διαδικτυακές προπονήσεις, που διοργανώνει η ΕΚΟΦΝΣ υπο την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών της κατηγορίας, Γιαννιού Δήμητρας, Γκουντούλα Απόστολου, Τζανίνη Βασίλη

 Οι προπονήσεις, που ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (9/5/21)  θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex. Σε αυτές έχουν κληθεί να πάρουν μέρος συνολικά 30 αθλητές και 27 αθλήτριες από ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, Μοναστηριώτης Αχιλλέας, Γούσης Γιάννης,  Διαβάτη Έλενα, & Ζερβού Άρτεμις.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων

Α ΟΜΑΔΑ-ΑΓΟΡΙΑ

Πέμπτη (6/5)-Παρασκευή (7/5)- Σάββατο (8/5) Ώρα: 17.00-18.15: κυκλικές προπονήσεις.

Κυριακή (9/5) ώρα 16.30: Ανάλυση τεχνικής κωπηλασίας

Β ΟΜΑΔΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Πέμπτη (6/5)-Παρασκευή (7/5)- Σάββατο (8/5) Ώρα: 18.30-19.45: κυκλικές προπονήσεις.

Κυριακή (9/5) ώρα 16.30: Ανάλυση τεχνικής κωπηλασίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!