Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κεφαλονιά: Επανήλθε το ρεύμα στο Αργοστόλι μετά από δύο ώρες διακοπής

Νέα ενημέρωση

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (23/9) στο Αργοστόλι η οποία αποκαταστάθηκε μετά από δύο ώρες περίπου, λίγο μετά από τις 22:30.Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρεται πως οι αρμόδιοι είχαν ενημερωθεί από την αρχή για το πρόβλημα αλλά δεν γνώριζαν πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Ωστόσο, μετά από δύο ώρες περίπου, η ηλεκτροδότηση επανήλθε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη εντοπίστηκε στο υπόγειο καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ.

Αρχική ενημερωση

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου (23/9) στο Αργοστόλι.

Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρεται πως οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Επίσης, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών ακόμα δεν γνωρίζουν το τι προκάλεσε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

 

Διαβάστε ακόμη:

Κέρκυρα: Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου – Του έκανε ηλεκτροσόκ – Στο αυτόφωρο μετά από μήνυση

 

Ο Μ. Βορίδης έρχεται για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ρ. Κράτσα

 

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μ. Υδραίου: “Η Κέρκυρα δεν γυρίζει πίσω. Δεν θα παίξουμε το Δήμο και το μέλλον μας στα ζάρια”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!