Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία το τουρνουά Παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας

Όπως κάθε χρόνο τον Σεπτέμβρη έτσι και φέτος ο σύλλογος των βετεράνων του Αστέρα Κέρκυρας διοργάνωσε τουρνουά Παλαιμάχων.

Στο πλαίσιο αυτό, το περασμένο Σαββατοκύριακο (17-18/9/22) φιλοξενήθηκαν στην Κέρκυρα τρεις ομάδες παλαιμάχων, Ποντίων Κοζάνης, Φίλων Ποδοσφαίρου Πάτρας και Μικτή παλαιμάχων Ημαθίας, όπου μαζί με τον οικοδεσπότη Αστέρα συμετείχαν στο καθιερωμένο φθινοπωρινό τουρνουά.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το απόγευμα  του Σαββάτου και το πρωινό της  Κυριακής στο γήπεδο του Ολύμπου, το οποίο παραχώρησε η διοίκηση του ιστορικού σωματείου. Να σημειωθεί ότι διεξήχθησαν τέσσερα ματς και έμεινε στον “αέρα” το πέμπτο, αφού το ίδιο διάστημα τα διαθέσιμα γήπεδα της πόλης ήταν “καπαρωμένα” για την διεξαγωγή των πρώτων επίσημων αγώνων της ΕΠΣΚ, του  Super Cup και του κυπέλλου “Σταύρος Σαββανής”.

Παρά ταύτα, οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία, ενώ οι οικοδεσπότες ευχαρίστησαν από την πλευρά τις τρείς αποστολές, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στο τουρνουά. Παράλληλα ο Αστέρας ευχαρίστησε τόσο την διοίκηση του Ολύμπου για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα

KOZANH – ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ 6-1

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΙ.ΠΟ. ΠΑΤΡΑΣ 2-0

KOZANH – ΦΙ.ΠΟ. ΠΑΤΡΑΣ 6-0

ΑΣΤΕΡΑΣ – KOZANH 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ -ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Το ρόστερ του Αστέρα

Κότσης, Τίζος, Τσέκας, Κολοβός, Κουλούρης, Ζωχιός, Βαγγαλάτης, Καίσαρης, Αυλωνίτης, Δημητρόπουλος, Ελούλ, Φαράκος, Μακρής & Μωραΐτης.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!