Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης για τον τουριστικό κλάδο κατά covid

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνει τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου ότι την προσεχή Πέμπτη 15 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του προγράμματος επιμόρφωσης στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα , το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο/ Εργαστήριο Inarts.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα, το οποίο σχεδιάστηκε με σύγχρονα εργαλεία ψηφιακής τεχνολογίας και παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να λάβουν επίκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, μέσα από μία ενδιαφέρουσα μαθησιακή διαδικασία. Η συνεργασία των δύο φορέων, που έγινε με στόχο την υποστήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο Ιόνιο, επικεντρώνεται στην αξιοποίηση της εκτεταμένης εμπειρίας που διαθέτει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, για την υλοποίηση ενός καινοτόμου διαδικτυακού συστήματος ενημέρωσης κι υλοποίησης των σεμιναρίων, βασισμένο σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με διαδραστικό περιεχόμενο.

Στην υλοποίηση του συνολικού εγχειρήματος θα συνεργαστούν επιστήμονες και ερευνητές από τομείς που περιλαμβάνουν τη διάδραση, τη διαμεσική αφήγηση, την ανάπτυξη περιεχομένου, τα πολυμέσα και την βιοπληροφορική. Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, σε νέα ανακοίνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες προς τους δυνητικούς χρήστες, ο σύνδεσμος για την πλατφόρμα εκπαίδευσης, καθώς και οδηγίες εγγραφής και πλοήγησης στο πρόγραμμα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας, τηλ: 26613 62116 και στο email: alexakis@pin.gov.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!