Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ναυσίθοος & Νηρέας στο Πανελλήνιο κατηγοριών κολύμβησης

Στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, διεξάγεται από την Τετάρτη 14 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Κολύμβηση. Αρχικά (14-16/7) με τις Κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, Β’ και στη συνέχεια (17-19/7) με τις Κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.

Συνολικά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετέχουν 2.700 κολυμβητές / τριες από 160 σωματεία όλης της χώρας. Οι αγώνες που, στην Αθήνα αφορούν τα σωματεία της Νότιας Ελλάδας και στη Θεσσαλονίκη της Βόρειας. Στους αγώνες του Ποσειδώνιου μετέχουν και δύο κερκυραϊκά σωματεία με συνολικά 19 κολυμβητές-τριες.

Ο Ναυσίθοος Κέρκυρας, με συνοδό τον προπονητή Κώστα Τόμπρο, παίρνει μέρος  με οκτώ (τρία κορίτσια, πέντε αγόρια) και ο Νηρέας Κέρκυρας με συνοδό τον προπονητή Άγγελο Εσκιτζίογλου, μετέχει με εννέα (έξι κορίτσια-τρία αγόρια).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών μεταδίδεται καθημερινά απευθείας από το Κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube (ΚΟΕ TV), ενώ  υπάρχει και live ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές και στη βάση του σχετικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για covid – 19.

 

Οι συμμετοχές του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Α

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ (50-100μ ελευθ-50μ πεταλ)

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (400μ ελευθ-50-200μ υπτιο)

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗΝΑ (50μ ελευθ.-υπτιο-πεταλουδα)

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (50-100-200μ ελευθ)

ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (50-100μ ελευθ-50μ πεταλ)

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β

ΜΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (50-100μ ελευθ-50μ υπτιο)

ΤΡΟΥΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (50μ ελευθ-50-100μ υπτιο)

ΠΑΙΔΩΝ

ΤΟΥΡΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (50-100μ ελευθ-100μ προσθ)

 

Οι συμμετοχές του ΝΗΡΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α

ΑΡΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ (50-100μ υπτιο)

ΣΑΒΒΑΝΗ ΕΛΕΝΑ (50μ υπτ-πεταλ-προσθιο)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΤΕΡΕΖΑ (50-100-200μ ελευθ)

ΝΙΚΟΠΑΣΧΟΥ ΦΑΙΗ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΊΝΑ (50μ πεταλ-50-100μ προσθ)

ΔΑΦΝΗ ΈΜΙΛΥ (50-100μ ελευθ-50μ προσθ)

ΕΦΗΒΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ (50μ.ελευθ-υπτιο)

ΠΑΙΔΩΝ

ΣΙΜΟΝΙ ΆΛΜΠΙ (50μ πεταλ-50-100μ προσθ)

ΖΙΑΡΚΑΣ ΓΙΏΡΓΟΣ (50μ ελευθ-υπτιο-πεταλ)

 

Είμαστε Νικητές που καταφέραμε την συμμετοχή μας!

 

Για το γεγονός ότι ο Νηρέας Κέρκυρας κατάφερε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, κάνει λόγο σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του κερκυραϊκού σωματείου. Αναλυτικά αναφέρει:

«Σε μια δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην προετοιμασία των αθλητών μας λόγω COVID και ακατάλληλων συνθηκών (κυρίως λόγω κρύου νερού) της πισίνας ,νιώθουμε νικητές έστω που καταφέραμε να συμμετάσχουμε στην κορύφωση της αγωνιστικής χρονιάς. Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές για την υπομονή τους και τους γονείς που στάθηκαν δίπλα μας για να το πετύχουμε. Το Δ.Σ του συλλόγου μας εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στον προπονητή Εσκιτζίογλου Άγγελο που συνοδεύει την αποστολή στην Θεσσαλονίκη»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!