Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Ν. Γαρνέλης τρία χάλκινα στο Πανελλήνιο Άρσης Βαρών

Με τρία χάλκινα μετάλλια επέστρεψε ο Αλκίνοος Κέρκυρας από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης ΒαρώνΑνδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, φιλοξενήθηκε φέτος από 19- 21 Απριλίου στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν οι πρωταθλητές της χώρας καθώς και οι αθλητές, που διέπρεψαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μεταξύ των συλλόγων,που πήραν μέρος ήταν και ο Αλκίνοος Κέρκυρας με δύο αθλητές.
Το Νικηφόρο Γαρνέλη, ο οποίος στην 1η του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία 102 κιλών. Ο αθλητής του Αλκίνοου σήκωσε στο σύνολο 107 κιλά (45 kg στο Αρασέ και 62 kg στο Ζετέ) και κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια ( ένα σε κάθε επιμέρους κατηγορία και ένα στο σύνολο).
Ο ίδιος αθλητής κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία 102 κιλών εφήβων. Και τον Δημήτρη Λευτεριώτη, ο οποίος πήρε μέρος στην κατηγορία 49 κιλών Παίδων καταλαμβάνοντας την έκτη θέση (σύνολο 70 κιλά, 30 αρασέ & 40 ζετέ) και στην κατηγορία 55 κιλών εφήβων, όπου με τα ίδια κιλά κατέλαβε την 9η θέση. Μαζί με τους δύο αθλητές και η ψυχή του ΑΣ Αλκίνοος Κέρκυρας, ο προπονητής Ηρακλής Ροδίτης.

φωτο 1. Ο Νικηφόρος Γαρνέλης στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

 

2.Ο Νικηφόρος Γαρνέλης στην παρθενική του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Άρσης Βαρών διέπρεψε.
3.Ο Δημήτρης Λευτεριώτης είχε πολύ καλές επιδόσεις


4. Ο προπονητής του Αλκίνοου Ηρακλής Ροδίτης ικανοποιημένος για τα τρία μετάλλια του αθλητή του Νικηφόρου Γαρνέλη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!