Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νότια Κέρκυρα: Στάθμευσε παράνομα και δε μπορούσε για μιάμιση ώρα να περάσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Μια απίστευτη ταλαιπωρία πέρασαν οδηγός  του υπεραστικού ΚΤΕΛ και επιβάτες, ντόπιοι και τουρίστες, οι ποιοι αναγκάστηκαν να περιμένουν για μιάμιση ώρα τον οδηγό αυτοκινήτου που είχε σταθμεύσει παράνομα, να επιστρέψει προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητο του από το σημείο, καθώς εμπόδιζε τη διέλευση του λεωφορείου.

 

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στους Παξούς – Δυο αδέρφια μεταφέρθηκαν στα Γιάννενα

Πενήντα επιβάτες ανέμεναν καρτερικά να φτάσουν στο κέντρο της Κέρκυρας, οι οποίοι ξεκίνησαν από τον Κάβο στις 07:50 και έως τις 09:30 ήταν ακόμη μετά τη γέφυρα του Ποταμιού του “κόλλησαν”. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε προσήλθε και έκοψε κλήση στον οδηγό, ωστόσο η ταλαιπωρία όλων δεν αποφεύχθηκε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!