Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινάει από… 1-1 και διπλασιάζει

Τα δεδομένα για το ζευγάρι υπάρχουν στην ανάλυση. Συνοπτικά, ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχεικρατήσει απαραβίαστη την εστία του ούτε σε μία από τιςπροηγούμενες 19 αγωνιστικές και απόψε θα αγωνιστεί χωρίςτον αρχηγό και καλύτερό του αμυντικό τον Εραμούσπε.

Η παρουσίαση της bwin από το Stoiximatikesetaireies

Επιθετικά τη βρίσκει την άκρη, ακόμα και στα ματς που δενείναι πολύ καλός δημιουργικά, ενώ είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Μορέιρα, που μπορεί να μην έχει σκοράρει, όμως έχει μοιράσει 5 ασίστ.Και ο Ατρόμητος είναι ομάδα πουδυσκολεύεται να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Τα κατάφερε μόνο μία φορά εκτός έδρας φέτος, στο διπλό επί του ΟΦΗ (1-0) και μάλλον από συγκυρίες, καθώς οι Κρητικοίείχαν πολλές ευκαιρίες. Το θετικό είναι πως στα τελευταία ματςτον «φτιάχνει» η επίθεσή του, εξ ου και τα 3 σερί G/G σεπρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ξεκάθαρο το πού το πάω για ποντάρισμα, το εκατέρωθενσκοράρισμα το βρίσκω ως πολύ πιθανό και όταν πληρώνει άνωτου διπλασιασμού το ποντάρω κιόλας. Μοιάζει να ξεκινάειαπό… 1-1 το ματς.

Δεύτερη επιλογή από την Ισπανία

Η Χετάφε το… πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμωςγνώρισε ακόμα μία οριακή ήττα, την τρίτη σερί και τέταρτη αν υπολογίσουμε και αυτή του Κυπέλλου που άρχισε αυτό τοαρνητικό καρέ αγώνων. Ψάχνει βαθμούς παντού, καθώς λόγωισοβαθμίας e;inai εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, τοαρνητικό όμως είναι πως δεν πείθεi η εικόνα της.Όχι πως τοκάνει η Μπέτις.

Την ήττα από την Εσπανιόλ προηγήθηκαν δύο αποκλεισμοί στα πέναλτι, αρχικά από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό τουΣούπερ Καπ και στη συνέχεια από την Οσασούνα για τοΚύπελλο. ΟΚ, και οι δύο διοργανώσεις τρόπαια κρίνουν και τηνενδιέφεραν (δεν είναι άλλωστε και καμιάχορτασμένη), όμωςτής δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, για να «κλειδώσει» αρχικά την 6άδα και στη συνέχεια να προσπαθήσεινα τρυπώσει και στην 4άδα.

Μπορεί να υπολογίζει σε καλές επιστροφές παιχτών, μεσημαντικότερη του παιχταρά Φεκίρ.Ανάμεσα σε δύο ομάδες πουπροέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα θα πάω με τηνποιοτικότερη και την υψηλή απόδοση της νίκης της. Για όποιονθέλει σηκώνει και κάλυψη το διπλό.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!