Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Γκαμπέτας νέος κόουτς στον ΟΦΑΜ

Η διοίκηση του ΟΦΑΜ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Γκαμπέτα  να συνεχίσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Όπως ακόμα αναφέρει: «Ο 63χρονος προπονητής (για τον οποίον περισσεύουν οι συστάσεις με τη τεράστια προπονητική του καριέρα αλλά και σαν ποδοσφαιριστής φυσικά) θα είναι στο τιμόνι του ΟΜΙΛΟΥ. Η οικογένεια του ΟΦΑΜ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αρχή με υγεία”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος κόουτς αντικαθιστά τον Σάββα Σιδερόπουλο, του οποίου η 2, 5 ετών συνεργασία με τους Αγιομαθίτες διεκόπη την περασμένη Τρίτη (22/2/22). Ως γνωστό  απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο Γ΄Εθνικής  και ο ΟΦΑΜ βρίσκεται στην πεντάδα υποβιβασμού του βαθμολογικού πίνακα  και η τωρινή απόσταση απο την σωτηρία του είναι πέντε βαθμοί. 

Ο Γιάννης Γκαμπέτας

Γεννήθηκε το 1958 στον Αμπελώνα Λάρισας. Ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα παίζοντας στη θέση του μεσοεπιθετικού, αγωνιζόμενος από το 1980 ως το1984 στην ΑΕ Λάρισας και μετέπειτα σε Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Καστοριά, Ολυμπιακό Βόλου. Πιερικό, ΑΟ Κέρκυρα και Όλυμπο. Αφ ότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ασχολήθηκε με την προπονητική. Στην Κέρκυρα, δούλεψε στον Όλυμπο ( δύο φορές), οδηγώντας την ομάδα σε άνοδο στη Δ΄ Εθνική και στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, ενώ εργάστηκε για ένα χρόνο ως υπεύθυνος των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ολύμπου. Πέρασε, επίσης, και από τον Αμπελωνιακό Λάρισας. Το 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Οδυσσέα Αυλιωτών μέχρι και τον Οκτώβριο του 2019. Τα τελευταία 32 χρόνια ο Γιάννης Γκαμπέτας διαμένει μόνιμα στην Κέρκυρα, μαζί με την οικογένειά του.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!