Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο «Δαμοκλής» Kέρκυρας στο Κύπελλο Εφήβων- Νεανίδων στη Φλώρινα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/10 στην Φλώρινα το Κύπελλο Εφήβων Νεανίδων u17 εις Μνήμη Μάκη Ρόμπη με τη συμμετοχή και του «Δαμοκλή» Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο οι Νικόλας Τριβιζάς και Αβράμης Σγούρος κατάφεραν να προκριθούν στα νοκ αουτ και να  καταλάβουν την 21η και 26η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 38 αθλητές.

Την Κυριακή 17/10 αγωνίστηκαν οι Νεάνιδες του Δαμοκλή.

Η Ελεονώρα Καββάδα πέτυχε την καλύτερη επίδοση αφού κατετάγη 14η ενώ

η Κατερίνα Προβατά κατετάγη 26η ανάμεσα σε 38 αθλήτριες

Ο προπονητής του Δαμοκλή Στάθης Γεροσίδερης βρισκόταν δίπλα στους αθλητές του καθ όλη την διάρκεια των αγώνων για συνεχή καθοδήγηση και στήριξη.

«Είμαστε υπερήφανοι και πολύ χαρούμενοι από τις ελπιδοφόρες συμμετοχές όλων των αθλητών μας . Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε την Γυμναστική Ένωση Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!