Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο χάρτης των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας 3 & 4 Ιουλίου – Αυξήθηκαν οι πτήσεις

Το πρώτο Σ/Κ του Ιουλίου, μπήκε με αρκετά μεγάλη αύξηση στις πτήσεις εξωτερικού, όπως σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην ΥΠΑ Κέρκυρας Δημήτρης Ρούσσος.
Συγκεκριμένα, παρουσιάζοντας τον «χάρτη» των πτήσεων το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στην Κέρκυρα, αναφέρει πως το Σαββατο 3/7 είχαμε 69 πτήσεις εξωτερικού , εναντι 52 του προηγούμενου.  Σήμερα Κυριακή 4/7, προβλέπονται 63 πτήσεις, εναντι 44 της προηγούμενης.
Η Γερμανία κρατάει τα σκήπτρα μέχρι στιγμής, με 35 πτήσεις το διήμερο. Ακολουθεί η Πολωνία με 17 , η Μεγ. Βρετανία με 14, η Γαλλία και Ιταλία με 12, η Αυστρία με 5, ενώ απο 4 έχουν Τσεχία, Βέλγιο, Ολλανδία. Απο 3 εχουμε απο Ισπανία, Ελβετία και Ισραήλ, 2 εχουμε απο Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Σερβία και τέλος απο 1 η Κύπρος, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ρωσία, Βουλγαρία, Λετονία, Σλοβενία, και Ουκρανία.
Η αυριανή Δευτέρα, προβλέπεται να εχει 2 περισσότερες αφίξεις απο την προηγουμενη εβδομάδα, με 31 πτήσεις εξωτερικού.
Ηδη ξεκίνησαν οι εσωτερικές πτήσεις της Ryanair με το Ηράκλειο κάθε Πέμπτη και Κυριακή, ενώ πύκνωσε τα δρομολόγιά της με τη Βαρκελώνη με 5 πτήσεις την εβδομάδα και ξεκίνησε 2 πτήσεις εβδομαδιαίως με το Ααρχους της Δανίας, παράλληλα με την Κοπεγχάγη.. Επίσης η Aegean ενώνει την Κέρκυρα με τη Μόσχα. Για πρώτη φορά, η Κέρκυρα συνδέεται με τη Nis της Σερβίας κάθε Τετάρτη και Κυριακή(Ryanair), ενώ η Wizzair ξεκίνησε πτήσεις απο Bari της Ιταλίας κάθε Τρίτη και Σαββατο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!