Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων

Οι τεχνικές υπηρεσίες και η Πολιτική Προστασία Δήμου Βόρειας Κέρκυρας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας που εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης.

-Οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
-Ν’ αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
-Ιδιαίτερη προσοχή να δίνεται στους δρόμους με έντονη απορροή , οι οποίοι δεν πρέπει να διασχίζονται.
-Ν’ αποφεύγονται οι εργασίες υπαίθρου ( κτήματα κ.λ.π.) και οι δραστηριότητες σε παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών -φαινομένων.
-Ν’ αποφεύγεται η διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά σε περιοχές όπου ελαφρά αντικείμενα μπορεί ν αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος.
-Εφίσταται η αυξημένη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς λόγο ύπαρξης χαλικιών σε αρκετά σημεία δρόμων.

Το τηλέφωνο : 2663360155 του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας είναι στη διάθεση όσων πολιτών θέλουν ν αναφέρουν προβλήματα που δημιουργούνται λόγο της κακοκαιρίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!