Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στίβος: Στις 4 Απριλίου το Παγκερκυραϊκό  πρωτάθλημα Λυκείων

Η Διεύθυνση Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας δημοσιοποίησε την προκήρυξη των Παγκερκυραϊκών αγώνων στίβου μαθητών-τριών Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων σχολικού έτους 2021-22.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι αγώνες θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, με ώρα έναρξης 9.30 το πρωί .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες με έτος γεννήσεως 2004-2005-2006-2007 εφ’όσον φοιτούν στην Α Λυκείου και μόνο σε ένα αγώνισμα ατομικό. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν την Α΄φάση του Πανελλήνιου μαθητικού (Λυκείων) πρωταθλήματος.

Και οι αθλητές-τριες, που θα πετύχουν τα προκαθορισμένα απο τον ΣΕΓΑΣ όρια στα αγωνίσματά τους, προκρίνονται για την επόμενη φάση, που αφορά τους προκριματικούς της ευρύτερης Περιφέρειας, ώστε απο εκεί να προκύψουν οι αθλητές-τριες, που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!