Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα πλωτό ασθενοφόρο ζητάει το σωματείο Ναυτεργατών

Επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας απέστειλε η διοίκηση του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας, με την οποία ζητά το ένα εκ των πλωτών ασθενοφόρων που υπάρχει στον προγραμματισμό του υπουργείου, να διατεθεί στην Κέρκυρα που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων νησιών.

Η επιστολή

Σχετικά με την ύπαρξη πλάνου για πλωτά ασθενοφόρα και για την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των νησιών εν μέσω πανδημίας ζητάμε την διάθεση πλωτού ασθενοφόρου στην περιοχή ενδιαφέροντος μας, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων συνολικά υπηρεσιών υγείας.Ασφαλώς γνωρίζετε ότι τα κρούσματα κορωνοϊoύ της Κέρκυρας διακομίζονται στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων και ο αριθμός των ετήσιων διακομιδών από το γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας σε νοσοκομεία κυρίως των Ιωαννίνων αλλά και της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας είναι περίπου 260 ετησίως. Εκτός αυτού καλύπτονται και οι ανάγκες των Παξών και των Διαποντίων νήσων Οθωνών, Ερεικούσης και Μαθρακίου εν όψει και της αύξησης του πληθυσμού την τουριστική περίοδο. Έχουμε την βεβαιότητα ότι θα εξετάσετε με την δέουσα προσοχή το δικαιολογημένο αίτημα μας και θα δώσετε την αρμόζουσα λύση ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της νησιωτικής μας περιοχής.

 

 

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α΄

 

 

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                    ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!