Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Τένις: Επιτυχημένη η διοργάνωση Α12 από τον ΟΑ Κέρκυρας

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (14/3/23) οι μονοί και διπλοί αγώνες τένις Αγοριών Κ12 για το Ε2 2ο, 10η εβδ. Δ! Ενωσης, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας

 Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 48 αθλητές από Κέρκυρα, Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά, Θεσπρωτία, Κρήτη, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας συμμετείχε με 15 αθλητές και η Κερκυραϊκή Ακαδημία Τένις με τέσσερις. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Κίμωνας Μπολάνο του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του μονού, ενώ ο ίδιος αθλητής με παρτενέρ τον Τζαρουγκιάν Μιχαήλ- Φίλιππο έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του διπλού.

 

Οι νικητές:

1η θέση A12 μονα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ( ΑΟΑ ΠΕΥΚΗΣ)

2η θέση A12 μονα : ΤΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ)

1η θέση A12ΔΙΠΛΑ : ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ( ΧΡΥΣΟΣ ΟΑ)/ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ( ΧΡΥΣΟΣ ΟΑ )

2η θέση A12ΔΙΠΛΑ : ΜΑΤΑΓΚΟΥΔΗΣ ( ΟΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΘΕΣ/ΙΚΗΣ))/ΓΚΟΥΝΤΗΣ ( ΑΚ. ΑΝΤ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ )

Ευχαριστήρια από τον Ο.Α. Κέρκυρας

Σε ανακοίνωση του, ο διοργανωτής των αγώνων Ο.Α. Κέρκυρας, μεταξύ άλλων αναφέρει: Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μικρούς αθλητές και τους συνοδούς τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Προσήλθαν 24 αθλητές στο ταμπλό των προκριματικών. Συνολικά συμμετείχαν 48 αθλητές από Κέρκυρα, Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά, Θεσπρωτία, Κρήτη, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη.

 

Οι συμμετοχές του ΟΑΚ στα προκριματικά

ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ-ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΙΓΑΝΗΣ-ΚΛΑΠΑΝΗΣ-ΚΩΣΤΕΛΛΕΤΟΣ-ΑΡΓΑΛΙΑΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΙΒΑΝΩΦ/ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΡΑΠΤΗΣ-ΤΣΙΠΗΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Οι Κερκυραίοι στο Κυρίως ταμπλό

Από τον ΟΑ Κέρκυρας συμμετείχαν οι ΜΠΟΛΑΝΟ-ΤΖΑΡΟΥΓΚΙΑΝ ΣΠΥΡ.-ΑΙΜΙΛ.- ΤΖΑΡΟΥΓΚΙΑΝ ΜΙΧ-ΦΙΛ & ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Και πέντε, οι οποίοι πήραν το εισιτήριο από τα προκριματικά: ΤΣΙΠΗΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΚΛΑΠΑΝΗΣ-ΡΑΠΤΗΣ-ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

 

Διακρίσεις των αθλητών του ΟΑ Κέρκυρας

Συνολικά συμμετείχαν στο τουρνουά 15 αθλητές του Ο. Α. Κέρκυρας.

Στα μονά Α12 ο αθλητής του ΟΑ Μπολάνο Κίμωνας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τον Τρούλη του ΟΑΑ Ηρακλείου.

Στα διπλά Α12, οι αθλητές του ΟΑ Κέρκυρας Μπολάνο και Τζαρουγκιάν Μιχ-Φιλ έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τους Ματακούδη (ΑΟΑ Ποσειδών Θεσ/κης) και Γκούντη (Ακαδ.Αντισφ. Ιωαννίνων).

Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση όλων των αθλητών του ομίλου μας και ιδιαίτερα στους Μπολάνο Κίμωνα και Τζαρουγκιάν Μιχαήλ Φίλιππο για την συμμετοχή τους στα ΗΜ Α12 μονά και Α12 διπλά. Ευχαριστούμε :

Τους Επιδιαιτητές: Κασταμονίτη Άλκη και Αρώνη Αχιλλέα για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά. Τους Γιατρούς: Ζωσιμά Δημήτρη και Γουναρά Ροδούλα. Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια.

Η Κερκυραϊκή Ακαδημία Τέννις

Συμμετείχε στο τουρνουά με τέσσερις αθλητές, που αγωνίστηκαν στους προκριματικούς και δεν πέτυχαν την πρόκριση τους στο κυρίως ταμπλό: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΚΑΣΦΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!