Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Τις επόμενες ώρες η τελική πρόταση της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά για τις εκλογές!

Τις επόμενες ώρες θα πρέπει να έχει αποσταλεί από την Νομαρχιακή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση υποψηφιοτήτων για την Αθήνα η οποία και αναμένεται να αποφασίσει για τα τελικά πέντε πρόσωπα που θα απαρτίζουν το τοπικό ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Προς τούτο, συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της οποίας τα στελέχη του κόμματος που ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο, ήταν πολλά. Δεδομένοι για την υποψηφιότητα είναι οι νυν βουλευτές Βάκη και Παυλίδης ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι: Αλέκος Μιχαλάς (αντιπεριφερειάρχης και εκλεγμένος εκ νέου περιφερειακός σύμβουλος), Τάσος Τόμπρος (συντονιστής της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ), Γ. Κρητικός (πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής), Ανδρέας Πανδής, Νικολέτα Πανδή (νυν αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας), Μαρία Γονίδη (πρώην πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Κέρκυρας) κ.α. Έτσι, η λίστα των ονομάτων αποστέλλεται στα κεντρικά του κόμματος όπου και θα καταλήξει στα πρόσωπα εκείνα που θα εκπροσωπήσουν το κυβερνών κόμμα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!