Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Μεσολόγγι νίκησε 1-2 τον Θιναλιακό & ανέβηκε Γ΄Εθνική

Με ήττα ολοκλήρωσε σήμερα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς ο Θιναλιακός, ο οποίος και του χρόνου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α ΕΠΣΚ, αφού ο στόχος για άνοδο στη Γ΄Εθνική δεν επιτεύχθηκε. Συγκεκριμένα το απόγευμα για την 7η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου  των μπαράζ ανόδου, η ομάδα της Αχαράβης υποδέχτηκε στο δημοτικό γήπεδο Νυμφών την ΑΕ Μεσολογγίου, από την οποία ηττήθηκε 1-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, αφού με νίκη εξασφάλιζαν το εισιτήριο ανόδου στη Γ΄Εθνική. Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του αγώνα κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού της κερκυραϊκής ομάδας εντός περιοχής, ωστόσο ο Χαλαζιάς, που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Θιναλιακός προηγήθηκε στο σκορ στις αρχές του Β΄μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηδημητρίου. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε για ανατροπή του Μπάρκα εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Τζόνσον, ενώ πήραν την πολύτιμη νίκη στο 61΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή εντός περιοχής)  του Μιχαλόπουλου.

Ο Θιναλιακός (Δένδιας) αγωνίστηκε με τους: Λαγκαδίτη-Τσιριγώτη-Μουζακίτη-Χατζηδημητρίου- Φούκη-Κωστελέτο-Πάκο-Περέϊρα-Στέρεφ-Τζόνσον & Πάσχο. Αλλαγές:Μπάρκας-Κουρσάρης. Στη Γ΄Εθνική προβιβάστηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, Θύελλα Κατσικά-ΑΕ Μεσολογγίου και Αναγέννηση Άρτας, η οποία στην ισοβαθμία υπερτερούσε των κριτηρίων του Άρη Φιλιατών. Ο Θιναλιακός ολοκλήρωσε τους αγώνες, με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ

 Αποτελέσματα  7ης αγωνιστικής-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ
Θρίαμβος Λούρου-Αστραπή Μεσοποταμίας 2-1
Άρης Φιλιατών-Αναγέννηση Άρτας 2-1
Θιναλιακός-ΑΕ Μεσολογγίου 1-2
Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΛΙΚΗ)

Εντός παρενθέσεως τα υπέρ και κατά τέρματα, καθώς και η διαφορά στο ισοζύγιό τους.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ( 8-3=+5) 12 βαθμοί

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 11 (6-6=0) 11 βαθμοί

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (13-6=+7) 9 β.

———————————

ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ  (7-6=+1) 9 β.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ  (4-4=-0) 8 β.

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (6-15=-9) 5 β.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ  (4-13=-9) 3 β.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!