Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ Γυναικών: Νικηφόρο ξεκίνημα για Κερκυραϊκό στην Α2

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Κερκυραϊκό στην Α2 γυναικών του Χάντμπολ.

Στο χθεσινό ματς που έγινε στο κλειστό του ΕΑΚΚ επικράτησε του ΑΟΑ Καστοριάς με 31-20. Μετά το πρώτο μέρος όπου το ματς ήταν αμφίρροπο η κερκυραική ομάδα ανέβασε κατακόρυφα το ρυθμό και έφτασε σε ευρεία επικράτηση με διαφορά 11 τερμάτων.

«… Πρώτη  αγωνιστική, χωρίς φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, με λιγοστές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο  και ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας στο πρωτάθλημα»… δήλωσε ο προπονητής του ΚΓΣ κος Φάμπατς . «… μπήκαμε στο παιγνίδι συγκρατημένοι, με αρκετά παιδαριώδη λάθη ειδικά στο Α ημίχρονο. Στο Β μέρος ανεβάσαμε την απόδοση μας κύρια στην άμυνα και πήραμε ένα σκορ ασφαλείας  που μας επέτρεψε να ξεδιπλώσουμε τις δυνατότητες μας».

Και συνέχισε ο συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ του ιστορικού συλλόγου , Ν.Πέρρος, «…την νίκη την χρειαζόμαστε, αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτήν. Με σύνεση και μετριοπάθεια θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ,να διορθώσουμε σημεία που εντοπίσαμε σε αγώνα και όχι σε προπονήσεις. Δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες …και το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη γηπέδου. Τέσσερις ώρες την εβδομάδα στο μισό γήπεδο δεν γίνεται σοβαρή δουλειά . Περιμένουμε η διοίκηση του ΕΑΚ να το δει και να βοηθήσει τη ομάδα μας . Στο παιγνίδι με την Καστοριά έπεσε το βάρος στις πιο έμπειρες, όμως υπάρχει δυναμικό το οποίο υπόσχεται πολλά στο μέλλον, και γι αυτό χρησιμοποιήθηκε όλο το ρόστερ, προχωράμε στην επόμενη συνάντηση την Κυριακή 28 Νοέμβρη στα Γιάννενα που στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα δυνατές».

Πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 4-3, 7-5, 10-8 ημίχρονο, 13-9, 15-10, 20-12, 24-15, 27-16,31-20.
ΚΓΣ (Φάμπατς- Πέρρος) : Κοντούλη, Πλασκασοβίτη, Μάμαλου, Μπατσούλη, Κούφαλη, Χ. Κούρκουλου 2, Καρβούνη, Μπίμα 8, Σκουρτάϊ 10, Κομιανού, Ξενίδου, Μ. Κούρκουλου 6, Σκορδίλη,  Μάστορα 5.

ΑΟΑ Καστοριάς ( Τάρες Ηλίας) Γουρζάνη Α, Θώμου Α, Τολιοπούλου Χ, Μουρουζίδου Α 12, Τζιφονώτα Ε, Σιάντζη Ε 2, Λάτσου Μ, Παπουτσίδου Β 2, Χαντζή Ε, Χαντζή Α 1, Γιούπα Β 1, Γκρίζη Μ 1, Καπαγερίδου Ε 1

Διαιτητές Μαυρίδης Π (Βέροιας) – Τομίδης Ι (Γιαννιτσών)

Η επόμενη Κυριακή 28/11 στις 13:00, η  Κερκυραική ομάδα αγωνίζεται με τον ΑΟ Ιωαννίνων εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Α2 Γυναικών (2η αγωνιστική)
Ορφέας Κατερίνης- Ζαφειράκης Νάουσας 14-30
Κερκυραϊκός- ΑΟΑ Καστοριάς 31-20
Ελπίδες Αμυνταίου- Φίλιππος Βέροιας 26-27
Ακαδημία Πάτρας- Δόξα Βύρωνα 8-32
 ΑΕΚ- Ολυμπιακός Κερατσινίου (22.00)

 

Κυριακή 21 Νοεμβρίου
 Βορέας- Ορφέας Σουρωτής
Άρης Θεσ/νικης- Απόλλων
Πολυνίκης Ναυπλίου- Λεωνίδας

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!